АНОНС. Чоловік сидів прив’язаним до крісла. Його обличчя було закривавлене, а очі заплющені

Марія поверталася із Мукачева вся переповнена щастям. Вона купила там таку чудову сукню, що аж сама собі заздрила. Це така рідкість, щоб тобі все пасувало – і колір, і модель. А тут все прекрасно збіглося. Вона сподівалася, що в цій сукні буде виходити заміж. Це мало бути її третє заміжжя, бо два попередні шлюби були невдалі. Перший чоловік любив гуляти, другий став алкоголіком. Витримати таке життя вона довго не могла, тому подала на розлучення, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Але коли у неї з’явився Андрій, їй здавалося, що на її вулиці настало свято. Ні, вона зовсім не відчувала себе обділеною життям і раніше. Адже мала три – хай і невеличкі – фірми, які дозволяли їй наповнювати власне життя безмежними радощами. Вважала себе самодостатньою жінкою. Звичайно ж, були в неї і якісь там випадкові коханці. Але Андрій своєю раптовою появою просто взяв і затьмарив їх усіх. Він завжди так захоплено на неї дивився, ловив її кожне, навіть найменше бажання, а ще й намагався допомагати по господарству.

Особливо це її дуже розчулювало, адже такої потреби в неї зовсім і не було. Будинок Марії був начинений різною дорогою автоматикою, яка і прала, і готувала їжу, і зігрівала, а ще три рази на тиждень до неї приходила прибиральниця. З думками про Андрія вона і цього разу переступила поріг. Але раптом посунулася по стіні від жаху. Чоловік сидів прив’язаним до крісла. Його обличчя було закривавлене, а очі заплющені.

Марія кинулася до нього – здається, від її доторків та криків він почав приходити до тями. Вона була втішена бодай тим, що чоловік живий. Розуміла, що сталося щось страшне. Гарячково почала набирати номер «швидкої», але Андрій зупинив її, сказавши, що раніше його страшенно боліла голова, а зараз в очах розвидняється. Він навіть силкувався посміхатися до неї. Попросив краще пошукати йод і обробити йому рани. А потім почав цілувати її руки.

А згодом розказав про те, що трапилося. Якісь двоє чоловіків у балаклавах вдерлися в будинок і почали щось шукати по кімнатах – відкривати всі можливі шухляди. Але перед цією несподіваною процедурою міцно зв’язали його і наказали не рухатися. Коли він пішов на них із погрозами, вони дали йому чоботом у живіт. А один поцілив йому в обличчя. Андрій сказав, що йому здається, він втратив свідомість і саме в такому стані вони прив’язали його до крісла. А самі пограбували будинок.

Тільки тепер Марія роззирнулася довкола і зрозуміла, що тут хтось добряче порився – здавалося, шухляди були вирвані з м’ясом. Когось дуже цікавив їхній вміст. Коли обоє заспокоїлися, зрозуміли, що дуже багато коштовностей зникло. Адже Марія ніколи особливо їх і не ховала. Вона взагалі вважала, що це такі собі звичайні цяцьки, адже багато грошей було на банківських рахунках. Та ще багато грошей вона вклала у нерухомість. Тому золото та срібло і не викликало у неї особливої тривоги ніколи. Та все ж, його в будинку було дуже багато.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 березня.

zakarpatpost.net