На Рахівщині рейсовий автобус з’їхав у кювет, кілька травмованих пасажирів забрала швидка

Сьогодні, 27 березня, рейс «Ясіня-Ужгород» не прибув на автостанцію Рахів через ДТП, що трапилася внаслідок неочікуваного погіршення погодних умов та ожеледиці на дорозі.

О 3:00 автобус Mercedes-Benz Sprinter виїхав в нічний рейс до Ужгорода. В присілку Кевелів, що біля села Кваси через несприятливі погодні умови, погану видимість та ожеледицю водій не впорався з керуванням та з’їхав з головної дороги під берег.

Всі пасажири та водій автобуса живі, пише zakarpattya.net.

Травмованих пасажирів забрала карета швидкої допомоги, всі інші пасажири прибули на автостанцію Рахів наступним рейсом, через кілька годин.

Пасажири повідомили диспетчеру автостанції Рахів, що кількох осіб з травмами відвезли до лікарні, інші пасажири не отримали серйозних травм та самостійно поїхали додому або продовжили свою заплановану поїздку. Водій не постраждав, але довгий час знаходився в стані шоку. Наразі причин турбуватися за стан пасажирів та водія немає.

Про нещасний випадок було повідомлено страхову компанію. Постраждалі пасажири, що зазнали травм та потрапили до лікарні, отримають відшкодування від страхової компанії «АРСЕНАЛ» – страхування пасажира від нещасного випадку передбачено в кожному квитку, придбаному в касі автостанцій ПрАТ «Закарпатавтотранс».

Погодні умови в Ясінях

Головне фото ілюстративне