У закарпатських селах ями на дорогах прикривають шинами. ФОТО

До ноу-хау додумалися у закарпатській столиці лозоплетіння – Ізі. Шини там люблять не лише палити, коли варять лозу, але й використосують на всі випавдки життя.

Щоправда, іншим водіям від цього не краще, а лише гірше. До редакції zakarpatpost.net надійшов лист від нашої постійної читачки. У ньому йдеться про те, що такі ізянські новації створюють на автошляхах аварійні ситуації.

Звісно, дорога там у жахливому стані, одна з найгірних не лише на Хустщині, але і в області загалом, та подібними авторськими винаходами проблему не вирішити.

“У селі Іза, що на Хустщині, по всій дорозі колеса і каміння, – йдеться у листі. –  Їхали ми декілька разів в Ужгород: ями є всюди, але ні в одному селі, ні в одному… нема на дорозі коліс Тут же їх розсталено недалеко від огорожі,  в метрах  4-5, трохи не по центру дороги!!! І справа навіть не в тім, що колеса викладені на дорогу і їх важко об’їхати, а в тому, що постійно виникають аварійні ситуації і треба швидко зманеврувати на обочину, щоб уникнути зіткнення. А таким чином від’їхати немає куди”.

Справді, як лише можна було додуматись до такого, аби розбиту дорогу ще й вистеляти шинами і створювати водіям ще більше незручностей.

zakarpatpost.net