Наркотики, алкоголь, поліція: міський голова Мукачева прокоментував своє розгульне студентське життя в Америці

Мер Мукачева Андрій Балога став героєм програми “Світське життя з Катериною Осадчою” на каналі 1+1.

Андрію, кажуть, що Закарпаття – держава в державі, і там правлять Балоги. Судячи з того, що міський голова Мукачева – син Віктора Балоги, то, власне, люди кажуть правду… Чи допомагає вам тато у політичній кар’єрі?

-Дає слушні поради. Я думаю, щоб бути успішним міським головою, треба до кінця втілити свої обіцянки перед мешканцями. Я працюю тільки три роки, але ми вже почали багато чого робити. Треба все заплановане зробити, а для цього, можливо, буде потрібно не одну й не дві каденції міського голови.

Ви – людина з відомим прізвищем. Про вас в інтернеті багато чого пишуть. Ваше навчання в Америці було не тільки навчанням. Пишуть про те, що ви тричі затримувалися поліцією: вас ловили з наркотиками, вас ловили нетверезим за кермом. Що з цього правда, а що – міф?

-В мене було звичайне студентське життя, які і в багатьох інших підлітків того часу. Я не жалкую ні про що. Що було – то було!

Щось із того списку було?

-Звичайно!

Вас якось сварили?

-Це було років десять тому… На сьогоднішній день в мене вже є син, очікую на донечку зараз … Я думаю, життя змінюється, і не можуть помилки молодого віку переслідувати людину до кінця життя. Треба розвиватися, змінюватися і рухатися вперед! Це все є життєвим уроком!

zakarpatpost.net