АНОНС. Яку роботу найчастіше пропонують в Ужгороді, на Закарпатті та за кордоном

Кого шукають на ринках праці Закарпаття роботодавці, в якій сфері пропонують  найбільше вакансій, скільки готові платити закарпатцям і на яких умовах запрошують працювати наших земляків за кордон? пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Відповіді на всі ці питання можна знайти у газеті «Робота та навчання».

Зараз персонал шукає багато фірм, кваліфіковані спеціалісти потрібні у всіх сферах. Однак, як розповіли у закарпатській газеті «Робота та навчання», найбільш затребуваними є швачки,  продавці, кухарі, помічники кухарів, бармени, будівельники, торгові представники, прибиральниці.

Саме їх запрошують на роботу найчастіше.

Крім того, роботодавці шукають далекобійників, автослюсарів, касирів, покоївок, нянь, кондитерів, працівників у теплиці, спеціалістів у готельні комплекси. Є в Ужгороді і чимало різних вакансій для водіїв, працівників деревообробної галузі, бухгалтерів, операторів лотерейного клубу, фрезувальників, диспетчерів, працівників автостанцій, медсестер. Можуть знайти собі роботу в Ужгороді і механіки, вантажники, охоронці, столяри і вахтери, різні підсобні робітники і працівники у рибні цехи, електрики і сантехніки.

За яку роботу в Ужгороді заплатять 20 тисяч гривень?

Які іноземні мови найчастіше вивчають закарпатці?

На яку роботу запрошують наших земляків за кордон?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 29 березня.

zakarpatpost.net