Гороскоп на квітень. Любов, здоров’я, гроші

У квітні 2019 року планети протегують людям сильним і сміливим. Саме такими треба бути, щоб втілити в життя задумане, реалізувати великі і малі починання. Тримайтеся подалі від скептиків і песимістів – вони забирають енергію і збивають ваш настрій на успіх.

1-10 квітня – прекрасна пора для знайомств, романтичних, дружніх і ділових. Частіше виходьте в світ, спілкуйтеся, діліться враженнями, не приховуйте свою думку, демонструйте таланти! Доля обов’язково зведе вас з однодумцями, з підтримкою яких ви зумієте багато чого досягти.

Під впливом планет, 11 – 20 квітня, смакові переваги можуть різко змінитися. Не варто затівати ремонт, оновлювати гардероб, експериментувати із зовнішністю. Пройде зовсім небагато часу, і ви, швидше за все, захочете повернути все, як було.

15 або 16 квітня, ви можете відчути сильну тугу по місцях, де пройшло дитинство. Навіть якщо є можливість їх відвідати, утримайтеся від цього зараз: дуже ймовірно, що поїздка вас розчарує.

21-30 квітня буде складно сконцентруватися. Розпочаті в цей період справи навряд чи вдасться довести до логічного кінця. Мудрим рішенням буде відкласти серйозні проекти і взяти невелику відпустку. При наявності бажання і можливостей вирушайте в подорож.

ОВЕН

Не допускайте сумнівів в тому, що чудеса трапляються! Все приходить в життя того, хто вміє мріяти і вірити. У цьому місяці доля посміхнеться вам. З’явиться реальна можливість виконати заповітне бажання! Розділіть радість з дорогими серцю людьми – так ви примножите її. Пам’ятайте і про відпочинок. Знайдіть час для того, аби побувати десь на природі. Вона зарядить вас позитивною енергетикою і надихне до нових рішучих кроків.

ТЕЛЕЦЬ

Настав час робити подвиги! Постарайтеся проявити кращі професійні та ділові якості – зарекомендував себе зараз як відмінного фахівця і грамотного співробітника, ви забезпечите собі швидке сходження по кар’єрних сходах. Сміливо беріться за нові завдання – вам все по плечу! Вам таланитиме у всьому, за що будете братися. Так що не гайте часу.

БЛИЗНЮКИ

Фанфари будуть звучати на вашу честь! У квітні ви будете, як ніколи, спритні і винахідливі. Ці якості допоможуть залишити позаду не одного суперника і конкурента. У цьому місяці ви задаєте правила гри, інші повинні підлаштовуватися і рівнятися. Гроші зможете отримати з усього, що лише спаде на думку. головне – діяти, а не сидіти, склавши руки. Добре, що ідей у вас завжди багато.

РАК

Думайте не про те, чого у вас немає, а про те, що у вас є. За допомогою зірок ви наблизитися до розуміння того, хто ви є насправді, чого вам насправді хочеться, що насправді запалює в вас внутрішній вогонь. Це один з ключових місяців року: він стане трампліном для вашого духовного і, як наслідок, професійного зростання. Якщо у вас досі немає партнера, то зараз саме час налагодити стосунки з кимось, що поруч, або з завести серйозне знайомство з романтичним продовженням.

ЛЕВ

Не попадіться в чіпкі лапи маніпуляторів! Є у вас така особливість: живити симпатії до тих, хто обсипає вас компліментами і не стримує себе в похвалах. Ваша левова натура вимагає визнання і захоплення! І вам навіть начебто не важлива ступінь щирості сказаних на вашу адресу слів… Обережно: не попадіться в квітні на гачок улесливих промов! Неспроста вас нахвалюють, ох неспроста…

ДІВА

Зробіть собі хороший подарунок! У квітні зірки закликають вас стати добрим чарівником для самих себе: виконаєте своє давнє бажання! Всі ресурси у вас для цього будуть! І, будь ласка, не економте: ви ж стараєтеся для себе коханих. Хіба ця чудова людина не заслуговує всього найкращого?!

ТЕРЕЗИ

Ваша мрія вже зовсім близько! Велика частина квітня (до 23 числа) – золота пора для вас! Планети дадуть сили і енергію для здійснення найсміливіших планів, і подбають, щоб навколо вас утворилася справжня група підтримки, з якою вам буквально все по плечу! Разом з однодумцями ви здатні вершити справжні подвиги. Тому – повний вперед!

СКОРПІОН

Вийдіть із рамок буденності! Квітень «підкине» вам чимало привабливих пропозицій і важливих зустрічей. Щоб винести з цього максимум користі, запам’ятайте: не потрібно боятися пробувати щось нове! Сміливо беріться за справи, які здадуться гідними, розширюйте коло спілкування і пробуйте себе в різних сферах діяльності.

СТРІЛЕЦЬ

Оточіть себе однодумцями! Почніть квітень з того, що позбудьтеся від старого непотрібного одягу і взуття: лежачи на полицях, вони забирали у вас стільки енергії! Наступний крок – відправитися за обновками! Придбайте декілька речей зеленого та коричневого кольорів: вони стануть вашими справжніми талісманами.

КОЗЕРІГ

Ви на хвилі успіху. Тримайтеся впевнено! Квітень знаменує початок дуже важливого періоду. Протягом найближчих 2-3 місяців у вас з’явиться прекрасна можливість збільшити соціальну активність і вплинути на результат справи, що має велике суспільне значення. Не пропустіть її.

ВОДОЛІЙ

Любіть себе будь-якими, але прагніть зростати над собою! Присвятіть місяць боротьбі зі шкідливими звичками і залежностями, якщо такі у вас є. Ви легко ввійдете в новий режим і своїм прикладом надихнете на схожий подвиг когось із близьких. А як зміниться після цього ваш настрій! Яка легкість з’явиться в тілі і душі!

РИБИ

Будьте поруч з тими, з ким вам добре! Намагайтеся більше часу проводити в колі близьких людей. Спілкування з домочадцями – справжній бальзам на душу! Діти, онуки та інші молодші родичі будуть прислухатися до кожного вашого слова. В цей час ви напевно зможете прищепити їм любов до цікавого заняття.

zakarpatpost.net