Чоловіка, який хотів повернути втрачене кохання, заарештували як терориста

Чоловіка заарештували за підозрою у підготовці теракту, коли він проводив ритуал, намагаючись повернути свою колишню.

Чоловік поклав ананас на чорну тканину біля залізничної колії в Аліканте (Іспанія) і молився біля нього разом із іншою людиною.

Небайдужий перехожий, який запідозрив неладне, подзвонив поліцію і повідомив про можливість підготовки террористичного акту,  через що  влада на цій ділянці закрила рух поїздів як місцевого, так і далекого сполучення.

Підозрюваний пояснив офіцерам, що ананас був потрібен для створення “любовних чар”, щоб спробувати повернути свою колишню дівчину, яка його нещодавно кинула.

Він розповів, що захоплюється езотерикою і відшукав рецепт створення любовного заклинання в Інтернеті.

На місце події прибула ​​команда фахівців з деактивації вибухотехніки Національної поліції і підтвердила, що сигнал тривоги виявився помилковим.

Вони заявили, що підозрілий об’єкт виявився звичайним ананасом без м’якоті, в якому зайшли два папірці, кавові зерна, виноград і різноманітне насіння.

Закриття руху поїздів на дві години спричинило незручності для 135 пасажирів, а поліцейське розслідування закінчилося арештом «чарівника».

Представник поліції повідомив, що під час розслідування інциденту з ананасом екс-подруга підозрюваного повідомила про те, що він чинив над нею насильство, тож суд видав чоловіку заборону на спілкування з колишньою протягом року.

Один з двох аркушів паперу в ананасі, як повідомляється, містив ім’я колишньої дівчини підозрюваного, а на іншому були зображені черепи поруч із ім’ям чоловіка, який, вважається її новим хлопцем.

Підозрюваного звинуватили у порушенні громадського спокою і відпустили.

zakarpatpost.net