«Можливо, мій дивний дар – це Божий захист». Як живеться людям-магнітам

Людина-магніт

Понад століття тому у пресі вперше написали про такий феномен, як біомагнетизм. Тоді людей, на тілі яких трималися виделки, ключі чи монети, називали електричними. З тих пір у всіх куточках світу чути про дітей і дорослих, що мають подібний дар. Тільки в Україні людей-магнітів – десятки, пише популярна на Закарпатті газета “ПОРАДИ.

Людмила Попова із села Макошине Менського району, що на Чернігівщині, про особливості свого тіла дізналася випадково. Ударившись головою, вирішила прикласти до місяця забою монетку, щоб не було синця. А та – прилипла і тримається. Згодом почала прикладати до тіла важчі предмети – ложки, виделки, ножиці та навіть праску. Її тіло працює, як магніт. Свій дар Людмила пояснює надприродними силами. «Можливо, мій дивний дар – це такий Божий захист. Бо і хвороб чимало маю, і душа зболена. А я для чогось живу», – розмірковує  жінка-магніт.

Але офіційна медицина має інше пояснення. «Прилипати можуть не тільки металеві предмети, але й пластикові, тож з магнітом тут немає нічого спільного, – зауважує завідувач поліклініки Чернігівського центру радіаційного захисту, лікар-гематолог Іван Осадців. – Ці люди мають певні виділення жирових фракцій на шкірі, отже за рахунок цього йде прилипання. А порушення ліпідного обміну, в залежності від відхилення, може викликати і серцево-судинні захворювання». Тож він радить пані Людмилі перевірити своє здоров’я.

Жінка дійсно має проблеми з серцем. Багато років тому її прооперували. «У мене комбінований порок серця з переважанням стенозу. Стеноз вони частково усунули, а недостатність ніхто і не усував. Вона так і є у мене, а я живу 35 років після операції», – ділиться жінка.

Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, Людмила живе активним життям. Співає, танцює, вивчає англійську та астрологію. А ще в свої «сімдесят з хвостиком» сама обробляє город і навіть рубає дрова.

Знаменитістю Тернопільщини понад два роки тому стала і Тетянка Казьмірук із села Великі Бережці, що на Кременеччині. Ложки, виделки, копійки, ключі не падають, коли дівчинка  прикладає їх до тіла. Навіть золотий перстень прилипав до грудей. До рук предмети самі не липнуть, але якщо щось металічне дитина спеціально притулить до себе чи це зробить хтось інший, то воно буде триматися. Коли тепліше, на тілі може триматися більше предметів.

Лікар-методист Тернопільського «Центру Здоров’я» Ірина Гричук стверджує, що здібності Тетянки – це рідкісне явище. «Про дітей із таким даром у нашій області я не чула, – розповідає лікар. – На власні очі бачила такі можливості лише у дорослих. Якщо до тіла прилипає метал, людина має сильне електромагнітне поле. Батькам поки не треба особливо акцентувати на цьому увагу, а поспостерігати, чи будуть у дитини проявлятися ще якісь здібності. Відзначу, що люди, до яких прилипають металеві предмети, можуть із часом мати ще й екстрасенсорні здібності, наприклад, дотиком рук знімати біль».

Проте найвідоміша людина-магніт України – Петро Безбожний з Вінниці. Рідкісні властивості чоловіка проявляються в тому, що до його тіла, як до магніту, прилипають різні предмети. Причому не тільки металеві. Вироби із скла, пластмаси теж не падають з грудей. Тримається навіть городній гарбуз. Журналісту RІА пан Петро продемонстрував унікальний «фокус»: прикріпив шість (!) пляшок горілки – три на спині, стільки ж на грудях. Електрична праска на тілі не справила особливого враження тільки тому, що перед тим людина-магніт начепила дві гантелі, на ліве і праве плече. Кожна з них вагою по п’ять  кілограмів. «Найвище моє досягнення – 14 кілограмів на тілі, – каже пан Петро. – Саме стільки предметів на грудях і спині вдалося закріпити і утримати одночасно».

Чоловік зауважує, що найкраще до його тіла липнуть тарілки. Продемонстрував це на ділі: на груди і передпліччя «примагнітив» три одиниці порцелянового посуду. Потім до тіла легко приклеїлися дві великі книги.

Понад десять років тому Петро Безбожний переніс хірургічну операцію. «Оперували підшлункову залозу, – говорить він. – Лікарі пояснювали, що це дуже непроста справа, з таким діагнозом не живуть. Мені, як бачите, вдалося виборсатися. Після лікування дали групу інвалідності, я вже ніде не працюю, але, дякувати долі, живий. Можливо, це якось позначилося на організмі? Якби монети не прилипли до спини, я б і не знав, що в мене таке магнітне тіло».

Коментуючи здібності людини-магніта, кандидат технічних наук Віталій Янович наголошує: «Одні мають сильнішу енергетику, інші – слабшу. Це очевидний факт, доведений наукою. У цього чоловіка, безперечно, сильне біоенергетичне поле. Інша річ, що спричинило його появу. Наше тіло складається з клітин, клітини – з атомів, атоми – з електронів і протонів. Є люди, які народжуються з підвищеною частотою вібрації електронів. У таких на генетичному рівні закладена сильна енергетика. Відомі випадки, коли на посилення енергетичного поля впливають стресові ситуації. Можливо, саме так сталося з Петром під час хірургічної операції. «Розбудити» сильне енергетичне поле міг стрес…»

zakarpatpost.net