Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

У центрі Хуста жінка помирала майже годину

Лікар зігнулася над нею і каже: «Тут уже нічим не допоможеш. Людина померла». Але ж хвилину тому вона ще дихала! 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Зранку 2 квітня в Хусті прямо в центрі міста померла жінка. Подія, здавалося б, не кримінальна, в ній немає чогось особливого. Однак уся проблема в тому, що «швидка» їхала дуже довго.

Останній березневий тиждень на Закарпатті вчилися, танцювали і вибирали – усе не бездоганно…

Звичайно, на фоні останнього дня, який надвечір (після 20 години) став справжнім феєрверком емоцій різних відтінків, усі інші події виглядають аж надто буденно. Проте давайте пам’ятати, що життя в основному й складається з буденності, а непомітні, здавалося б, події стають основою ланцюжка подій доленосних. Головне – не прогавити і зробити правильний вибір (я не лише про політику).

Роздуми між двома турами 

Вибори цілковито підтвердили наш прогноз, зроблений минулого тижня: усе вирішилося у першому турі. Усі шукачі ідеального рішення розпорошили свої голоси між непрохідними і технічними кандидатами, і у другий тур вийшли клоун, що нагадує втомленого і зневіреного в усьому П’єро, та чинний президент, не менш втомлений, хоча і не зневірений. Далі все очевидно. Бо Володимира Зеленського і Петра Порошенка неможливо навіть порівнювати. Це як пластмасовий водяний пістолетик проти стратегічного бомбардувальника. Хтось, звісно, може піти проти Володимира Путіна з дитячою іграшкою, але адекватних людей у нас на порядки більше.

Ми вчили брехливу пропагандистську комуністичну історію, або Подорож у Колківську республіку

Подорожі я люблю давно і щиро. Подорожі Україною – це не лише пізнання нових визначних місць, але й привід вивчити чи пригадати нашу славну історію, яку перекручували, спотворювали, але вона залишилася переможною. Адже перемог у нас було набагато більше, ніж нам намагалися нав’язати москалі та комуняки.

Які злочини найчастіше трапляються в закарпатському  Інтернеті та як від них вберегтися

Михайло ТАНЧИНЕЦЬ розповів про кібератаки, крадіжки коштів із карток наших земляків та віртуальне кохання 

Поширення протиправного контенту в Інтернеті, атаки хакерів, різні види шахрайства із виманюванням грошей через платіжні картки… Зараз у віртуальному просторі скоюється чимало злочинів. І виявляє їх, попереджає та розкриває саме кіберполіція.

Закарпатець побив співмешканку і задушив подушкою, бо приревнував

А після цього вирушив до поліції, щоб повідомити про вбивство

У Мукачівській відділ поліції було доставлено чоловіка, якого зі слідами крові на одязі затримали працівники Управління.

Закарпатець порізав дружині шию та обличчя. Кликав з собою до річки і не вбив лише тому, що з’явилися свідки

Мешканець Свалявщини вже мав судимість за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Чоловік любив пускати в дію кулаки і йому було байдуже кого бити. Міг здійняти руку й на дружину. Такий агресивний норов жінка витримати не могла, тож розлучилася з ним.

П’яний закарпатський пенсіонер так побив гостя, що проломив йому череп, а сліди вбивства намагався приховати

Образився, бо чоловік дорікнув йому, що не може мати дітей і запропонував допомогу

П’яний пенсіонер із села Люта Великоберезнянського району забив до смерті дерев’яною палицею свого 54-річного односельця. Так про подію повідомила поліція.

Як закарпатка стала бабусею у 34 роки

Те, що закарпатки рано народжують – ні для кого не секрет, але мало в області таких, хто у 34 роки вже є бабусею.

Утім, виявляється, є в нас навіть такі. Про одну з таких молодих бабусь розповіла газеті «Неділя Закарпатські новини» Людмила з Ужгорода.

Родичі нареченого та нареченої влаштували масову бійку на весіллі через музику

Весільний прийом перетворився на хаос через суперечку у виборі музики.

Десятки гостей почали битися і кидати одне в одного пластикові стільці на святкуванні весілля в Адані (Туреччина). Поліція, яка примчалася на місце події, намагалася стримати дві конфліктуючі групи.

Чоловіка, який хотів повернути  втрачене кохання, заарештували як терориста

Чоловіка заарештували за підозрою у підготовці теаркту, коли він проводив ритуал, намагаючись повернути свою колишню.

Чому у наших чоловіку склєроз на супружеський довг

Баба Анця – жінка–вогонь. Та й чоловіків вона любить. Щоправда, про любощі сильної статі вона вже давно забула. Але особливо тепер, навесні, коли прокидаються і природа, і любов у людських серцях, захотілося старій згадати молодість, тож почала вона залицятися до діда, загравати з ним.

Як закарпатські газетолюби Нора, Нео і Зак ділять між собою «Неділю» 

14 лютого, на день закоханих, у домашньої улюблениці журналістки газети «Неділя Закарпатські новини» з’явилися на світ чотири песика німецької вівчарки. На жаль, один з них невдовзі помер, але інші троє милих пухнастиків ростуть, кожен день навчаються чомусь  новому та бавляться між собою.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 5 квітня.

zakarpatpost.net