Гороскоп на тиждень. 8 – 14 квітня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 8 по 14 квітня – зростаючий Місяць. Атмосфера цього тижня обіцяє бути гармонійною. Початок тижня вкрай сприятливо для діяльності, пов’язаної з освоєнням космічного простору. Також це гарний час і для астрологів. Цей період може надати хороші можливості для творчості і духовного вдосконалення. У другій половині тижня збільшується ймовірність грубих конфліктів. В останні дні тижня атмосфера стане більш напруженою – необхідно бути акуратними в питаннях безпеки.

ОВЕН

Несподівано, вам може надійти пропозиція очолити відділ або якусь групу, провести навчання або семінар. Не роздумуйте – погоджуйтеся! Це добре позначиться на вашому подальшому кар’єрному зростанні. У фінансових питанням на цьому тижні вам таланитиме. Можливе укладання вигідних контрактів, неочікувані прибутки, виграш у лотерею.

ТЕЛЕЦЬ

Зірки будуть підштовхувати вас до ведення світського способу життя, що вам не властиво. Але саме на цих раутах незаміжні Тельці можуть зустріти свою любов. Так що заздалегідь доглядайте вечірнє вбрання – вони вам знадобляться! Почуття на вас нахлинуть, як морська хвиля. Не втрачайте голову, але й не упускайте шансу. Для тих, у кого є друга половинка, передбачається легкий, але приємний романтичний флірт.

БЛИЗНЮКИ

Доведеться трохи похвилюватися через доходи. Ви можете змінити банк, в якому зберігаєте свої заощадження. Можливо, навіть зробите це кілька разів. А все через те, що ви отримали тривожні новини і постараєтеся підстрахуватися. Зараз важливо не робити дорогих покупок, не витрачати на непотрібні речі заощаджень. Також стежте за язиком, бо можете невільно вплутатися у плітки. Особливо з колегами на роботі.

РАК

Партнер стане неабияк дратувати вас своїм повним нерозумінням ситуації. Швидше за все, це буде стосуватися саме ділового партнерства. Втім, і в особистих відносинах ймовірно непорозуміння, через що можуть виникнути розбіжності і сварки. Не конфліктуйте, перечекайте, залишіть усе, як є. Невдовзі все налагодиться і стосунки стабілізуються. Уже незабаром між вами знову пануватимуть мир і гармонія. Якщо буде можливість, побудьте наодинці, особливо у вихідні.

ЛЕВ

Колеги будуть ділити сфери впливу на роботі. Втім, на вашу область компетенції навряд чи хтось ризикне зазіхнути. Навіть якщо раптом такий сміливець і знайдеться, Леви впораються з ним без найменшого засилля. Йому не варто переходити вам дорогу. У стосунках із коханими не гарячкуйте, не влаштовуйте сцен ревності. Зараз вони безпідставні і своїми притирками ви лише зіпсуєте стосунки.

ДІВА

Положення планет в даний період викличе проблеми з другою половинкою. Вам це здасться нісенітницею, не вартою уваги, але партнер з цим не погодиться. Ваш розум дозволить довести коханому, що він все перебільшує і робить з мухи слона. Намагайтеся лише якомога менше критикувати інших. Ваш перфекціонізм не всім подобається. Тим більше, що ви також не завжди все робите ідеально.

ТЕРЕЗИ

Положення планет змусить вас зайнятися благоустроєм житла. Ви будете трудитися не покладаючи рук, щоб будинок став красивим і затишним. А коли родичі прийдуть в гості і захопляться виконаною роботою, ви відчуєте гордість за себе! Але ваша радість може затьмаритися конфліктами. Які ви так не любите. Непорозуміння можуть виникнути як на роботі, так і в родинному колі.

СКОРПІОН

На цьому тижні вам стануть відомі приголомшливі новини, які розбурхають вашу уяву. Перед вами відкриються воістину небачені за своїми масштабами перспективи. Вам це додасть впевненості в своїх силах і надихне на подвиги. А ви на них ще й як здатні. Вашій сміливості може позаздрити представник будь-якого іншого знаку зодіаку. У стосунках із коханими не будьте надто недовірливими, вас люблять, вас цінують і вами захоплюються.

СТРІЛЕЦЬ

Відмінний період, оскільки у багатьох Стрільців збудуться їхні мрії. Правда, за умови що вони пов’язані з будинком і сім’єю. В іншому випадку вони можуть і не здійснитися. Тому скромніше з бажаннями, дорогі Стрільці! Краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Зараз також хороший період, аби планувати відпочинок. Нехай до літа ще далеко, але вас все одно потрібно вирішити, де провести час, а головне – із ким.

КОЗЕРІГ

Зірки говорять про те, що ваша фінансова удача залежить від інших людей. Чи погодяться вони допомогти вам у ваших справах? Наскільки у вас вийде переконати або умовити їх – настільки успішно вирішаться ваші фінансові питання. Утім не будьте надто самовпевненими, ця рима дуже дратує партнерів, на підтримку яких ви так сподіваєтесь. Із близькими людьми можливі конфлікти, будьте до них більш лояльними.

ВОДОЛІЙ

Будьте обережні, висловлюючи свої емоції і почуття. Вашу експресію можуть невірно зрозуміти, тим більше що раніше ви поводилися набагато стриманіше. Щоб нікого не образити, уникайте екстравагантних випадів. Ваше бажання донести іншим свою істину може зіпсувати стосунки і з близькою людиною. Останнім часом ви надто прискіпливі. Зрозумійте, це може сильно поранити душу інших, особливо тих, кого ви любите і хто кохає вас.

РИБИ

Положення планет змусить вас сильно переживати з приводу здоров’я близьких. Заворушення можуть негативно позначитися і на вашому власному самопочутті. Постарайтеся не зациклюватися на негативі, а налаштовуватися на хороше. Саме переживання можуть стати причиною сварок удома і проблем із партнером. Заспокойтеся – усе буде добре. Потрібно лише трішки зачекати. На вашій вулиці уже скоро неодмінно буде свято. Вихідні найкраще провести у руках із книжкою, яка може зараз стати для вас найбільш ідеальним співбесідником.

zakarpatpost.net