У якому віці найчастіше шукають другу половинку закарпатці

У добу Інтернету закарпатці активно знайомляться через газету. Завдяки рубриці «Клуб знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення», вже тисячі людей знайшли свою долю і зараз щасливі зі своєю другою половинкою.

Тож хто зараз найбільш активно шукає партнера? Як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення», найчастіше шукають жінок чоловіки. Від них приходить у 3-4 рази більше оголошень.

Цікаво, що вік чоловіків, які бажають познайомитись у середньому 40 років. Але є оголошення і від 24-річних, і від тих, кому 30, 35, 38, 42, 45 років, але є й старші, 51, 55, 59, 60, навіть 72 роки. Загалом бажають знайти супутницю досить молоді представники сильної статі.

Вік жінок старий – у середньому 50 років. Але також шукають партнера 42-річні, 55-річні, 60-річні, і навіть 70-річні. Майже всі вони або розлучені або вдови. Взагалі неодружених раніше жінок, які шукають чоловіка, дуже мало. У більшості є діти, часто – вже дорослі. Багато хто готовий поділитись теплом і із чужими дітьми, якщо вони в чоловіка є від попереднього шлюбу. Також дуже часто в оголошеннях представниці прекрасної половини акцентують на своєму стані здоров’я, наголошуючи, що вони здорові та повні сил.

Переважно у всіх оголошеннях закарпатці вказують серйозність власних намірів і в багатьох просять перед зустріччю вислати фото. Отже, шукайте і знаходьте свою другу половинку – «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» завжди радий вам у цьому допомогти.

zakarpatpost.net