АНОНС. Закарпатець побив співмешканку і задушив подушкою, бо приревнував

А після цього вирушив до поліції, щоб повідомити про вбивство

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

У Мукачівській відділ поліції було доставлено чоловіка, якого зі слідами крові на одязі затримали працівники Управління, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

54-річний мукачівець, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та розбій, пояснив правоохоронцям, що близько 2 години ночі посварився з 44-річною жінкою, разом з якою жив. Зрештою конфлікт переріс у бійку. За його словами, він у спальні кілька разів вдарив її кулаками по голові, в область обличчя, шиї та тулуба. Від цього жінка втратила рівновагу та впала на ліжко. Але чоловіка це не спинило. Навпаки. Він розлютився ще сильніше і йому хотілося ще сильніше втамувати лють. Тож він схопив подушку і накинувся з нею на жінку, яка лежала… й почав душити, приклавши її до обличчя, перекривши тим самим доступ повітря до дихальних шляхів. Тримав подушку щільно двома руками до тих пір, поки жінка не перестала подавати ознак життя.

За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок механічної асфіксії від закриття отворів рота та носа.

Що розповів батько вбитої? Який вирок отримав вбивця?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 5 квітня.

zakarpatpost.net