Непорочне зачаття. Надлишкова вага у цнотливої дівчини виявилася вагітністю

Жінка, у якої, з її слів, ніколи не було хлопця, народила дитину, незважаючи на те, що була незайманою.

20-річна дівчина з Гуйянга (Китай) довго відмовлялася визнавати, що вона вагітна після того, як батьки привезли її до лікарні зі скаргою на сильні болі в животі, які насправді були переймами.

Лікарі стверджують, що жінка не помітила того, що вагітна через те, що мала надлишкову вагу. Вони також додають, що вона була щиро здивована звісткою про те, що виношує дитину.

Вона заперечувала: “Неможливо. Це не можливо, що я вагітна!”, та вимагала зробити ій тест на невинність.

За словами персоналу лікарні, жінка була непохитно впевнена у тому, що не може бути вагітною, бо “ніколи не мала хлопця, а тим паче сексу”.

Коли її лікар запитав її, чи могло це статися під час алкогольного сп’яніння, пацієнтка заявила, що вона не вживає алкогольних напоїв, бо має на них алергію.

Лікарі виконали аварійний кесарів розтин, і у жінки народився здоровий хлопчик.

Проте новонародженого вручили батькам жінки після того, як вона відмовилася його годувати.

Згідно з повідомленнями, жінка живе самотньо, і через свою вагу та нерегулярний менструальний цикл вона не помітила, що завагітніла.

Ніхто з її друзів та родичів цього також не помітив.

Головний лікар сказав: “У нашій практиці вже траплялися випадки, коли жінка усвідомлювала, що вона вагітна безпосередньо перед самими пологами.

Це, як правило, неповнолітні дівчата, у яких бракує знань про свою фізіологію. Але цій пацієнтці вже 20 років, тому ми дуже здивовані”.

Невідомо, чи збирається горе-мати віддавати дитину на усиновлення. Хто би міг бути батьком дитини, також не ясно.

zakarpatpost.net