Як люблять і висловлюють свої почуття різні знаки Зодіаку

Так вже вирішено небесами, що кожен знак Зодіаку має різний підхід до відносин і цінує різні риси характеру у партнера. Астрологи запевняють, що тривалість здатності любити і обожнювати когось у кожної людини різна і залежить від його народження. Фахівці кажуть, що всі знаки Зодіаку – дуже різні і мають свої “сильні та слабкі сторони”.

Любов знаків Зодіаку

Любов – сильне почуття, яке для кожної людини несе свій сенс і відчуття. Однозначної відповіді, що таке любов ви не знайдете ніде, адже це настільки інтимне почуття, яке у кожного викликає свої емоції. Але астрологія може допомогти в цьому, підказавши, що означає любов для кожного зі знаків зодіаку.

Овен в Любові

Мало хто може дозволити собі суперничати з Овном в манері залицяння і прояву своїх почуттів. Овни в любові дуже романтичні, здатні натхненно переконувати, чуттєві, дбайливі й ніжні. Причому, кожна хвилина прояви їх почуттів наповнена рішучістю і впевненістю. Іноді люди, народжені під знаком зодіаку Овна, мають зайву напористість.

Овен – людина з полум’яним серцем. Він дуже щирий і віддається любові цілком. Закохавшись, він не стане приховувати своїх почуттів або мовчки страждати, а стане діяти енергійно і без зволікань. У залицяннях мало хто може зрівнятися з закоханим Овном! За всіма його словами криється сила і рішучість. Проти такого напору мало хто здатний встояти. Овен дуже вірний, і його шлюб здатний тривати все життя. Єдине, з чим він ніколи не стане миритися – це якщо в сім’ї йому нав’яжуть залежну, підпорядковану роль. Така ситуація для гордого Овна неприйнятна і може закінчитися розлученням.

Овни за своєю природою є лідерами. Їхні риси характеру впливають на те, як вони ставляться до почуттів. Вони завжди шукають способи показати своєму партнеру, наскільки сильно його люблять. Слова для цього знаку Зодіаку нічого не значать, лише вчинки.

Телець в Любові

Тельці – надзвичайно потужні і надійні люди, крім того, коли вони закохуються, вони стають і зовсім бездоганними. Телець завжди буде намагатися зробити вас щасливим у відносинах. Для них любов – це відчувати себе в безпеці поряд з коханою людиною. Ніжні почуття дуже багато значать для них, тому вони ніколи не стануть піддавати ризику відносини.

В силу свого спокійного характеру Телець в любові не сильно емоційний або товариський, але це аж ніяк не означає, що він не вміє любити. Найчастіше він поводиться розмірено і неквапливо, але нерідко саме це є запорукою його успіху. Адже перш ніж що-небудь зробити у нього завжди буде час добре подумати.

Телець може довго вибирати об’єкт своєї пристрасті, але коли вибір все-таки зроблений, не стане навіть слухати думку з цього приводу інших. Всі запевнення друзів або рідних в тому, що ця людина йому зовсім не підходить, він буде незворушно пропускати повз вуха. Закоханий Телець сповнений ніжності, романтики і завзятості. Чоловік-Телець здатний кожен день дарувати квіти і робити своїй коханій подарунки. Як правило, така тактика виявляється вірною – жінка здається, не в силах протистояти натиску наполегливого Тельця. Знак Зодіаку налаштований на серйозні, міцні відносини, а в ідеалі – на шлюб, який буде тривати все життя. Пов’язавши своє життя шлюбними узами, Телець буде вірний, надійний і цілком відданий сім’ї.

Близнюки в Любові

Любов очима чоловіка, народженого під знаком Близнюків, багатолика і багатобарвна, і її прояв залежить від його настрою в дану хвилину. Важко в ньому розібратися: він то усміхнеться, то підморгне, а то пройде повз і не помітить … Чим же є для нього любов – почуття, яке керує світом? Близнюки – знак подвійний, і в ньому дрімають дві особистості, абсолютно один від одного не залежать, і проявляються по черзі, нікого не питаючи і ні на кого не звертаючи уваги.

Наслідком цієї роздвоєності є неприборкана, характерна для цього знака допитливість, яку практично неможливо задовольнити. Чоловік-близнюк постійно прагне до пошуків нових вражень і переживань, особливо інтелектуальних. Секс відіграє в його житті меншу роль, об’єкт почуттів він вибирає, керуючись головним чином зовнішніми даними. Його приваблює жінка, з якою можна багато розмовляти – така швидше розбудить його почуття, ніж прекрасна спокусниця або жінка-вамп. Ось чому він надає значення легкого флірту – ні до чого не зобов’язує, залицяння цілком задовольняє його потреби.

Виграє та жінка, яка запропонує йому якомога більше тем для дискусій, але коли вона вичерпає свій репертуар, він відразу від неї відмовиться. А потім почне шукати таку, яка знову втягне його в вихор діалогів про цікаві справи… Щоб привернути його увагу більше ніж на п’ять хвилин, жінка повинна зробити на нього враження, що обожнює пригоди удвох. Він буде слідувати за нею по п’ятах, заінтригований, як дитина, перспективою сюрпризу.

Якщо жінці вдасться вселити йому, що вона така ж, як він, всім цікавиться і цінує його допитливість, він, звичайно, захоче перевірити, наскільки її декларації відповідають реальному стану речей. Жінці легко буде встановити з ним контакт, але набагато важче – утримати його при собі. Так чи інакше, почуття чоловіка-Близнюка не відрізняються стабільністю, і його партнерка ніколи не може бути впевнена у взаємності.

Близнюка постійно потрібно завойовувати, вічно чимось інтригувати. Його любов подібна до вітру і залежить виключно від одномоментного впливу. Якщо вдень він запропонує своє серце, то зробить це красиво і цілком щиро, а вночі в ліжку складеться враження, що він просто хоче показати, на що здатний і як багато міг би дати партнерці в житті, якби захотів. Така правда: обранець ніколи не віддається цілком, він просто позичає себе на більш-менш тривалий термін.

Рак в Любові

Все своє життя Раки можуть вести себе, як діти. Вони завзяті, легкі на підйом, рухливі і відкриті для всього нового. Це часто заважає їм зустріти свою людину, яка змогла б прийняти їх з усіма недоліками і особливостями. Раки не поспішають вступати в серйозні стосунки, дуже часто починають з кимось зустрічатися з жалю або почуття обов’язку. Раки зустрічають справжню любов, коли зовсім того не очікують. Вони можуть вступити з кимось у відносини через фізіологічне захоплення, але незабаром моментально втратити голову назавжди. Волелюбні Раки можуть навіть спробувати позбутися від закоханості, а в наслідку закохаються ще більше. Якщо людина вже перебуваєте у відносинах з Раком, потрібно міцно тримайтися за нього і ніколи не відпускати. Раки керуються енергією Місяця, і це допомагає їм мати хороші вібрації завжди. Їм потрібно потішити себе і подбати про людей, яких вони люблять. Коли Раки закохані, вони завжди будуть робити все, що в їх силах, щоб зробити своїх партнерів щасливими.

У любовних справах Рак умудряється поєднувати чутливість і романтизм з практичністю і раціональністю. Перш ніж почати (або прийняти) залицяння, Рак може довго роздумувати – адже він налаштований на те, щоб пов’язати своє життя всерйоз і надовго. У залицяннях, відчуваючи найніжніші почуття, він здатний говорити зі своїм обранцем про самі прозаїчні речі – наприклад, про те, де і на що вони будуть жити після весілля. Зате така передбачливість стає основою для міцних та тривалих стосунків.

Лев в Любові

Лев і любов – це спалахи пристрасті і краси. Він не виносить нудну домашню обстановку і навіть, коли знаходиться в парі, Лев прагне проводити час в суспільстві, щоб відчувати на собі загальну увагу і задовольнятися чужими похвалами. Саме тому самотність буквально «з’їдає» його.

Любов для Льва – сенс усього його життя, він просто не мислить існування без неї. Леви від природи дуже легко закохуються, причому до кожного нового роману ставляться щиро і серйозно, як до першого і останнього в своєму житті. Ось чому Леви можуть досить рано вступити в свій перший шлюб, і бути одружені не раз і не два.

Будучи закоханий, Лев здатний красиво залицятися, робити широкі жести і вишукані компліменти, дарувати своїй обраниці дорогі подарунки. Він привабливий і галантний кавалер, якому практично неможливо сказати «ні». Коли ж справа доходить до сімейного життя, для нього важливіше за все відчувати себе в будинку повним господарем – іншакшого стану справ гордість і самолюбство Льва просто не стерплять.

Щоб Льву полюбили по-справжньому, йому потрібно відмовитися від свого образу пана і повелителя – суворого і недосяжного, який вже при знайомстві викликає боязкість і позбавляє сил, з самого початку прирікаючи на поразку. Але є шанс – зовнішня елегантність і внутрішня витонченість. Лев любить шикарно одягнених жінок з бездоганними манерами і оригінальним характером. Його приверне жінка шляхетна і благородна, яка запропонує йому щось більше, ніж фігура статуї і очі кольору океану. У своїй обраниці він шукає витончену чуттєвість, любовний екстаз, світську вишуканість …

Діва в Любові

Любов Діви полягає в дрібницях. Вони насолоджуються простими радощами. Також для них дуже важливо довіряти один одному. Їм необхідно мати тверде плече, на яке можна спертися в будь-якій ситуації.

Діва в любові відрізняється постійністю. Вимогливість Дів примушує їх з особливою ретельністю підходити до вибору свого партнера. Причому найменша невідповідність списку допустимих якостей обранця змусить Діву без праці викреслити його зі списку кандидатів на її серце. Але якщо людина, народжена під цим знаком, зможе знайти свою долю, його чуттєва і романтична натура відразу ж розкривається, немов квітка на весняному сонці.

Любов для Діви – це тривалі і в першу чергу партнерські, навіть дружні, відносини. Швидкоплинні романи і вже тим більше випадкові зв’язки не для неї: їй потрібен міцний союз, в якому партнери будуть по-справжньому розуміти і підтримувати один одного. На менше вона не згодна і не має наміру розпилюватися на дрібниці. Ось чому перший шлюб і навіть перше кохання, за вимогливою Діви, може статися досить пізно. Зате вступивши в любовні відносини,і вже, тим більше, в законний шлюб, Діва готова зробити для свого обранця все. Щоб принести достаток в сім’ю, вона здатна працювати на кількох роботах, її будинок напевно буде сяяти чистотою, а діти не будуть відчувати нестачу батьківської опіки. Діва чесна, вірна, турботлива і на неї можна повністю покластися.

Трези в Любові

Для Трезів найголовніше – це гармонія. Присутність коханої людини багато значить для них. З нею Терези відчувають себе затишно і комфортно. Розмови ночами під зоряним небом міцно пов’язують їх з їхнім партнером.

Трези надзвичайно привабливі і кокетливі одночасно. Вони очікують від партнера скромності на публіці, але глибокої чуттєвості в любові. Коли ці знаки Зодіаку самотні, то стають романтичні, чарівні, кокетливі і популярні. Стати частиною дуету вкрай важливо для їхнього благополуччя, тому Трези шукають потріного партнера, ретельно зважуючи всі за і проти.

Трези волелюбні, але здатні тягнути до останнього, перш ніж зробити рішучий крок. У період закоханості їх настрій коливається ще більше звичайного: то падає до нуля, то піднімається до самих зірок, так що вони демонструють своєму обранцю весь діапазон своїх мінливих почуттів. Втім, коли Трези щасливі, мало хто може зрівнятися з ними в чарівності і вмінні чарувати. У любовних відносинах чекати від Терезів будь-якої визначеності важко: якщо з партнером вони відчувають дискомфорт, то можуть довго не вирішуватися на розрив відносин, а знайшовши свою другу половинку, можуть так само довго тягнути з прийняттям рішення про шлюб. Взагалі зважитися на шлюб (як і на будь-який відповідальний крок у своєму житті) Терезам дуже важко, зате коли цей крок зроблений, назад для них шляхів уже немає…

Трези – дуже чуттєвий знак Зодіаку. Вони настільки глибокі особистості, що їх любов – майже завжди страждання і саморуйнування. Якщо все гладко, як тільки-що відполірована поверхня, Трези втрачають будь-який інтерес і не вважають це любов’ю. У житті кожного знаку, Терези є людиною, через якогу представникам даного знаку довелося помучитися. Найчастіше, ця людина ні в чому не винна, але фантазери Трези самі можуть напридумувати собі причин для мук. І від цього їм добре, і від цього вони відчувають своєрідне задоволення. Час-від-часу Трези повинні сумувати, бо вони впевнені: де немає страждань – там немає любові. Головне, щоб їх партнер не давав привід для страждань – Трези самі його знайдуть. Трези прийшли в цей світ, щоб любити і бути коханими. Вони не знають ніяких обмежень, коли мова йде про любов. Вони люблять збалансованість у всіх сферах свого життя. Почуття надзвичайно важливі для цих людей. Вони люблять беззастережно і від свого партнера очікують того ж.

Скорпіон в Любові

Скорпіони щиро вірять в любов.  Їм подобається насолоджуватися цим почуттям. Якщо вони перебувають в парі з людиною, який їх смішить, займає цікавими розмовами і розуміє всю відповідальність, то вини з цією людиною надовго.

У виборі супутника життя, Скорпіон дуже вимогливий. Незважаючи на всю його пристрасність, короткочасні романи його цікавлять мало – він налаштований на довгі, серйозні відносини. Він шукає такого партнера, який міг би розділити з ним всю повноту його бурхливих почуттів, а також володіти інтелектом, чіткою життєвою позицією, почуттям гумору і т.д … Зустрівши ж свій ідеал у плоті, Скорпіон готовий перевернути світ для того, щоб добитися взаємності .

Любов в інтерпретації Скорпіона – не що інше, як містерія глибоких переживань, нерозгадана таємниця, незвіданий світ… Оргазм для нього – миттєвий хаос, що обрушився, непритомний і смертельний спазм. Всі ці відчуття, що не піддаються свідомому аналізу, здаються йому потужним відлунням доісторичної боротьби статей, коли самець оволодівав самкою проти її волі … Знаючи притягальну силу своєї чоловічої чарівності, Скорпіон намагається підпорядкувати собі жінку. Він упевнений, що випромінюючі ся від нього еротичні флюїди діють на неї з нездоланною силою, викликаючи хвилі пекучого збудження. Користуючись цим, він добивається, щоб жінка здалася на його милість…

Скорпіон не продемонструє свою любов. У його поведінці немає і натяку на ніжність і прихильність. Навіть проживши з ціле життя, він може відгукуватися про партнера так, як зазвичай говорять про противника. Не треба приймати це близько до серця: якщо він дає таку характеристику, значить, любить по-справжньому. Він визнає партнера гідним противником! Природно, адже любов для нього – поле битви. Він ніколи не відмовиться від спроб підпорядкувати собі жінку, але в глибині душі все ж чекатиме, що вона чинитиме опір, прийнявши його виклик. Якщо ж вона і не подумає протидіяти, він втратить до неї інтерес – перестане обожнювати. Його захоплення викликає лише рівний за силою і духом противник.

Разом з тим  треба мати на увазі: його підсвідомістю управляє садомазохізм. Слід з усією відповідальністю допомагати йому розряджатися: час від часу влаштовувати своєму партнеру психологічні тортури і дозволяти йому помучити тебе. Інакше доведеться з ним попрощатися!

Стрілець в Любові

Стрільці прив’язані до своєї свободи, завжди перебуваючи в пошуках пригод, не бажаючи бути прив’язаними до одного місця. Це говорить саме за себе: стосунки з Стрільцем не завжди будуть легкими. Коли партнери перебувають у відносинах, вони часто заінтриговані і схвильовані. Ці знаки Зодіаку люблять непередбачуваність і яскраві емоції.

Стрілець дуже непостійний. Будучи закоханий, він може демонструвати предмету своєї пристрасті весь свій шарм, чарівність. Чоловік-Стрілець готовий і в буквальному, і в переносному значенні носити свою обраницю на руках, однак при цьому він навряд чи думає про спільне майбутнє, навіть про самому найближчому. Справа в тому, що незалежність – невід’ємна риса характеру Стрільця, якої він до останнього не готовий поступитися. Відчувши, що на його свободу зазіхають, він швидше за все втече, не замислюючись. Втім, навіть одружившись, Стрільцеві важко обмежувати себе жорсткими рамками, аж до того, що він може виступати за вільні подружні стосунки. Якщо ж його супутник життя на це не згоден або просто ревнивий, їх шлюб навряд чи проіснує дуже довго.

Стрільці  дуже серйозно ставляться до почуття любові, проте, найстрашніше для них – це бути замкненим в золотій клітці. Партнер повинен бути дуже хорошим другом, співрозмовником, людиною, яка розуміє. Вони хочуть будувати спільні плани на майбутнє і планувати подальші подорожі.

Козеріг у Любові

Козероги відрізняються консервативністю і витонченим стилем, прагнуть до традиційних відносин. Дика пристрасть не має великого значення для них, але це не означає, що вони готові її повністю ігнорувати. Навпаки, часто готові слідувати покликом гормонів. Але короткі відносини практично не цікавлять Козерогів, шукають лояльного чоловіка, уважного батька чи доброго друга. Вони хочуть вічну вірность, і не задовольняться чимось меншим.

Козероги самі себе за це стратять, але постійно жертвують собою і своїми інтересами заради коханої людини. Якщо вони закохуються, то це раз – і назавжди! Весь світ може в один голос кричати, що вони з’їхали, а їм простіше відмовитися від того світу, ніж від об’єкта обожнювання.

Імпульсивні вчинки Козерогу не властиві, він не стане кидатися у вир своєї любові, як у вир з головою. Швидкоплинні захоплення його взагалі цікавлять мало: його наміри серйозні і припускають тривалі, міцні відносини. Бажано, на все життя. Ось чому Козеріг так вдумливо і грунтовно підходить до вибору свого партнера.

Він може довго придивлятися, зважуючи всі «за» і проти », перш ніж зважиться відкрити йому свої почуття. Зате зробивши вибір, Козеріг готовий наполегливо домагатися взаємності і здатний день у день балувати свого обранця проявами турботи і любові. Одружившись, Козеріг зробить все для того, щоб його будинок був повною чашею, а в родині панували взаєморозуміння, гармонія і затишок. Він дуже вірний і постійний, фортеця сімейних уз для нього – це все.

Водолій в Любові

Дуже багато для Водоліїв значить розуміння. Їхній обранець повинен зуміти зрозуміти ключові аспекти особистості, які залишаються таємницею для всіх інших. Любов – це головоломка, яку необхідно розгадувати все своє життя.

Любов в інтерпретації Водолія набуває відтінок дружби, причому його дружба також нагадує любов. Навіть йому самому важко знайти межу між цими двома почуттями, він нерідко помиляється, намагаючись відрізнити чисто дружні контакти від любовних. Перед ним завжди стоїть питання: дружба це, або вже любов?… Традиційні уявлення про романтичне кохання викликають у нього занепокоєння, побоювання за свою свободу і незалежність. Адже це для нього найголовніше, так що він боїться любові, боїться втратити голову і втратити контроль над ситуацією. Він переважно раціоналіст, і з його точки зору все підвладне розуму: раптові прояви емоцій, бурхливі почуття, пристрасті – не мають права на існування.

Звичка міркувати логічно робить його абсолютно безпорадним в сфері почуттів. Емоції не піддаються контролю, а йому так хочеться свідомо керувати своїм життям. Ось він і намагається закохуватися рідше, а якщо вже сталося “втюритися “, не бажає собі в цьому зізнаватися і переконує себе (а при нагоді і інших), що тільки дружба і ніщо інше змушує його серце битися сильніше. Прямо скажемо, приємного мало для жінки, яка про нього зітхає!

Разом з тим, йому властива упередженість до різного типу емоційч, частково пояснюється острахом. Зокрема, його словесні декларації є не що інше, як маскування. Занадто сором’язливий, щоб вголос говорити про свої почуття, Водолій скоріше видасть себе жестом або вчинком. Він оточує жінку турботою і увагою, готовий їй все віддати – якщо тільки мова йде про дійсно серйозне захоплення. Його дбайливість має і тіньову сторону: не бажаючи визнавати власну залежність, він в той же час прагне підпорядкувати собі партнерку.

Якщо він зустрічає відсіч і його обраниця занадто демонстративно противиться натиску, турботливий закоханий може скоро змінитися в сварливого деспота. Якщо ж до того ж поранити його, захищаючи своє право на свободу, він почне всіляко мучит партнерку, суперечачи в усьому. Його поведінка стає в цьому випадку непередбачувана, і під маскою зовнішнього спокою скупчуються цілі згустки злості, які в будь-який момент можуть виплеснутися з руйнівною силою подібно виверження вулкана. Але якщо ти відмовишся від демонстративних витівок і знайдеш до нього дипломатичний підхід, він постарається приборкати власницький інстинкт, проявить поступливість навіть на шкоду самому собі, доводячи, що вміє бути терпимим.

Риби в Любові

Якщо уявити собі справжню рибу, що плаває в океані, то можна помітити: вона пливе або за течією, або за приманкою. Ніколи їй не трапляється плисти в напрямку, обраному їй самій. Також мова йде і про чоловіків, народжених під цим знаком Зодіаку. Чоловік дрейфує в усіх напрямках в пошуках чогось, чого сам не в змозі дати визначення. Важко зрозуміти мотиви його поведінки, точно так само, як неможливо розібратися в суті його реакцій. То він здається закоханим і свято вірить в те, що так і є насправді, то стає байдужим до жінок, представляючи ідеальний образ тієї неіснуючої, про яку він мріє день і ніч.

Жести дуже важливі для Риб: червона троянда, прогулянка при місячному світлі, романтичні серенади під балконом. Цей знак Зодіаку сентиментальний романтик, який всією душею прагне провести ще одну чарівну ніч зі спорідненою душею. Хоча маючи ласку вони неймовірно довірливі, але, як не дивно звучить, надзвичайно вимогливі. Вони сильно залежать від емоцій, але одночасно є щедрими на тепло, підтримку і ніжність.

У любові Риби також пливуть за течією, як і у всіх інших сферах свого життя. Це відноситься не тільки до жінок, але і до чоловіків. Вони навряд чи самі зроблять назустріч перший крок, вважаючи за краще лише потай мріяти про любов і довіритися Долі. Якщо ж їх любов виявиться взаємною, вони будуть на вершині блаженства, висвітлюючи своїм безтурботним щастям все навколо, проте будь-які організаційні питання і вольові рішення (коли піти в ЗАГС, де жити і т.д.) віддадуть перевагу повністю перекласти на плечі свого партнера. У шлюбі Риби не збираються претендувати на клопітку роль глави сім’ї. Вони ніжні, люблячі дружини і дуже турботливі батьки.

zakarpatpost.net