Гороскоп на 10 квітня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу схиляють до здорового консерватизму і спокійної реалізації задуманого.

В роботі уникайте спонтанних вчинків і суперечок: вам навряд чи вдасться когось переконати. Дійте повільно, але впевнено, і ви досягнете успіху.

У плані любові день ідеально підходить для тих, хто впевнений у своїх почуттях і не боїться говорити один одному «люблю». Проведіть вечір наодинці зі своїм обранцем. Вечеря при свічках, букет квітів, а також будь-які інші прояви теплих і міцних почуттів сьогодні будуть особливо доречні.

ОВЕН

Ви можете розраховувати на удачу, яка буде супроводжувати вас як в справах професійних, так і любовних. Не виключені нові багатообіцяючі знайомства. Зараз вам доведеться весь час тримати себе в руках і не давати волі негативним емоціям.

ТІЛЕЦЬ

 Вам найкраще поринути з головою в справи. Постарайтеся цей день до відмови забити різними зустрічами, переговорами і телефонними дзвінками. Тільки не чіпайте близької людини. Зараз ви можете поступити дуже несправедливо по відношенню до неї, і ваша поведінка буде не тільки незрозумілою, але і образливою.

БЛИЗНЮКИ

Зараз навряд чи станеться щось таке, що виб’є вас зі стану рівноваги. Сил і енергії для досягнення намічених цілей цілком вистачить. Час сприятливий як для професійної діяльності, так і для відпочинку. Зараз невдалий період для вирішення фінансових питань. Постарайтеся не брати і не давати в борг.

РАК

Зараз для вас йде вдалий період для професійної діяльності. Тому, якщо ви розраховуєте на підвищення по службі або збільшення зарплати, то сміливо можете вирушати до начальства. А якщо нинішній стан або місце роботи вас не влаштовують, то варто пошукати щось інше. Не виключено, що пошуки увінчаються успіхом.

ЛЕВ

На даному часовому відрізку ви будете вкрай вразливі і можете піддатися будь-якого впливу, тому потрібно бути вкрай обережними у всьому. Не виступайте в ролі ініціатора конфліктів, так як це може відбитися на стані вашого здоров’я. Чим менше ви зробите будь-яких кроків, тим менше у вас шансів оступитися.

ДІВА

Необхідно постійно поповнювати запаси енергії, так як ваші витрати будуть високими. Тому постарайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій і спілкуватися тільки з приємними людьми. Вам потрібно подумати про більш спокійний ритм життя. Якщо є можливість, то візьміть відпустку.

ТЕРЕЗИ

Зараз ваша емоційна сприйнятливість виявиться досить високою, внаслідок чого ви і будете на все гостро реагувати. Потрібно бути особливо обережними по відношенню до нових знайомих. Над вами висить небезпека обману, причому дуже вправного. Не довіряйте людям, які обіцяють золоті гори.

 СКОРПІОН

Збіг обставин зробить багато речей можливими. Одночасно посиляться конкуренція і протиріччя всередині колективу. Новини та раптові події змусять організуватися і увійти в режим швидкого реагування. Ви виявите, що багато що знаходиться в безладді і здається некерованим. Відбирайте найважливіші справи і здійснюйте їх по черзі.

СТРІЛЕЦЬ

Потрібно запланувати на цей день певну кількість справ і залишити достатньо часу для відпочинку. Дії або, навпаки, бездіяльність ділових партнерів можуть викликати у вас досаду. Але не намагайтеся  з’ясовувати стосунків. Якщо немає термінових робочих питань, приділіть час, що звільнився особистому життю.

КОЗЕРІГ

Даний час краще присвятити дому і сім’ї. Якщо ще не зустріли супутника життя, не виключено, що саме зараз це станеться. Тільки потрібно уважніше придивитися до оточуючих людей і не ставитися до них надто критично.

ВОДОЛІЙ

Цей день не можна назвати невдалим, але він зажадає максимальної концентрації сил. Хоч основні завдання, які життя поставить перед вами, і не будуть життєво важливими, але на їхнє рішення піде багато часу і енергії. Зате компенсацією можуть послужити любовні відносини або нове романтичне захоплення.

РИБИ

Цей день може подарувати вам чимало приємних миттєвостей. Ви можете зануритися в бурю пристрастей, а можете плисти за течією любові. Хоча зараз час сприятливіший для активного прояву почуттів. Чим більше ви будете віддавати ніжності і тепла, тим більше отримаєте взамін.

zakarpatpost.net