В Ужгороді нові білборди. Як реагують закарпатці

На появу на білбордах Порошенка з Путіним жваво відреагувала вся Україна, не тільки Закарпаття. Одним вона подобається, іншим – ні.

Притивники і прихильники такої реклами є навіть серед симпатиків чинного Президента.

Утім найбільше дебатів серед тих, хто симпатизує Зеленському.

Що ж пишуть закарпатці?

“Як на мене – це перебір. Ми вибираємо не між Порошенком і Путіним, а між Пророшенком і Зеленським”, – пише користувачка з Ужгорода.

“Дуже точно. Україна постала перед вибором. Який курс оберемо, так і житимемо в майбутньому. Або Європа, або тайожний союз. Або мир і капітуляція, або боротьба до повної перемоги. Думайте, люди!”, – наголошує інший користувач.

“Коли з Путіним туалетний папір робили, ніхто не питав, чи він дав дозвіл. А коли він на білборді з’явився, хтось заволав, а чи Путлєр давав добро, що це протизаконно”, – йдеться ще в одному коментарі.

“А Путін теж буде у бюлетні”, – запитує ще одна коментаторка.

“Цікаво, як то ніхто не додумався трохи зеленкою прикрасити цю картину?” – питає ще одна ужгородка.

“Такі борди – дуже цікавий трюк. Але чи буде він ефективним? Сумніваюсь. У кожного вже давно склалась думка про обох кандидатів і жоден борд на це вже не вплине”, – переконує наступний користувач.

Загалом закарпатці, незважаючи на найнижчу в Україні явку на вибори у першому турі у соцмережах показують таку активність у обговоренні політичних тем, що здається, ніби у нас проголосували стовідсотково і на другий тур висловити позицію прийдуть всі, хто має право голосу.

zakarpatpost.net