От як склалася доля наймолодших хлопців, які стали батьками

Ці підлітки, замість того, щоб грати у дворі у футбол або в будинку в комп’ютерні ігри, робили дітей.

Альфі Паттен

Цей юний британець став знаменитістю на своїй батьківщині, коли його подруга, п’ятнадцятирічна Шанталь Стедман завагітніла від нього, інформує Ukr.Media.

Паттен зізнавався, що поняття не має, як виховувати малюка. Головне питання для нього було – фінансове. Альфі швидко подорослішав після народження дочки. Він навіть збирався піти на роботу.

Але через деякий час стало відомо, що батько зовсім не він. Ним став ще один неповнолітній хлопець. Тайлер Байкер всього на рік старше. Коли Патерн дізнався, що дитина не його, то він сильно розплакався.

Тайлер Байкер

От як склалася доля наймолодших хлопців, які стали батьками.

Справжній батько дитини Шанталь з самого початку знав про свою причетність до її вагітності. Але вирішив промовчати. Підліток сказав, що злякався відповідальності. Близькість з Стедман він назвав найбільшою помилкою свого життя. Тайлер на даний момент не бере участь у вихованні дочки. Цим займаються батьки Шанталь.

Шон Стюарт

От як склалася доля наймолодших хлопців, які стали батьками.

Ще один житель Туманного Альбіону обзавівся потомством у віці дванадцяти років. Мама дитини – Емма Вебстер виявилася на чотири роки старше. Дівчина потім розповіла: вона думала, що Шон її ровесник. У Стюарта і Вебстер народився син.

Але через три роки молода пара розпалася. Хлопець потрапив за грати за крадіжку, а Емма вийшла заміж за іншого. Вона намагається про Шона не згадувати.

Натан Фишбурн

От як склалася доля наймолодших хлопців, які стали батьками.

Знову Великобританія. На цей раз Натан і дівчина Ейпріл були однолітками. У них народився син Джеймс. Молодим батькам довелося несолодко. Адже на перших порах батько і мати Натана не сприйняли новину про народження онука. Вони деякий час відмовлялися виховувати малюка. Але з часом, все-таки схаменулися і прийняли Джеймса.

Міша Николаїв

От як склалася доля наймолодших хлопців, які стали батьками.

Кузени Міша і Настя стали батьками в чотирнадцять і п’ятнадцять років відповідно. Сина вони назвали Вадим. Як тільки малюк народився, Міша перестав спілкуватися з Настею. Мабуть, Міша виявився не готовий прийнятий факт, що тепер він тато.

Наймолодшим батьком є житель новозеландського міста Окленд. Його ім’я ховається. Все тому що він став татом в одинадцять, а жінці, яка його спокусила – тридцять шість. Вона була матір’ю його друга. Їхні стосунки тривали кілька місяців. В результаті на світ з’явилася дитина. Після народження малюк потрапив в руки соціальних служб, а його мама – за ґрати.

zakarpatpost.net