АНОНС. Як закарпатська бомжиха Воліка користувалася шаленою популярністю у чоловіків

 

Часом ми дивуємося, як люди, які ведуть неправильний спосіб життя, можуть користуватися популярністю у протилежної статі. Але, як не дивно, таке буває. Кажуть, кожному – своє… але не завжди, пише газета «Неділя Закарпатські новини»

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Була колись у Хусті бомжиха Воліка. Вона часто просила милостиню на «п’ятачку, неподалік ринку. Сама про себе казала, що вона біла ромка і за нестандартність її вигнали з табору. При цьому те, у якому саме таборі жила, ніколи не говорила. Як і те – звідки саме була родом і чому мала нетипову зовнішність. Скоріш за все, причиною її вигнання став не колір шкіри, а те, що Воліка дуже любила оковиту.

Напивалася вона часом так, що випорожнялася прямо в одежу. Запах від неї йшов не просто неприємний, в такий, що різав ніс.

Утім жінка завжди була привітною, нікого не лаяла, навіть тих, хто грубо посилав її матами. Через це Воліку взагалі-то любили і не лише давали гроші, але й пригощали їжею та горілкою.

А найбільше біля неї полюбляли крутитися чоловіки. Водилась вона, як правило, найчастіше з подібними собі, але іноді з цілком пристойними чоловіками, навіть одружені часом проводили з нею ночі.

Їй не потрібні були готелі, вона могла здійснити всі сексуальні фантазії будь-де на природі або в автомобілі. Про неї містом навіть легенди ходили. Вона дійсно була дуже популярною у певних колах жінкою.

Але якось у неї почав рости живіт. Всі розуміли, що вона вагітна, але ніхто не знав – від кого, та й сама вона на цю тему ніколи не хотіла говорити. Стилю життя при цьому вона не змінювала, а робила все те, що й раніше. І от коли одного ранку її не помітили на звичному місці – всі, хто її знав, заговорили про те, що, напевно, вона народила дитину.

Справді, невдовзі, коли Воліка з’явилась, у неї на руках було маля. Як вона планувала жити на вулиці з дитиною – відомо тільки їй. Люди пошкодували матір-одиначку – дали їй візочок для сина, одежу. Приносили іграшки, харчування. Де вони спали – ніхто не знав. Але щодня протягом кількох місяців Воліка з дитиною тинялися неподалік ринку. Малюк багато спав, мало плакав і з дитиною жінка заробляла ще більше, ніж без неї.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 квітня.

zakarpatpost.net