Москаль розповів про масовий психоз закарпатців на виборах. ВІДЕО

Геннадій Москаль побував на прямому ефірі програми «Ваша Свобода» редакції «Радіо Свобода», під час якого обговорювалися процес виборів президента України, політична ситуація в країні та стан справ на Закарпатті.

Про це йдеться на сайті Геннадія Москаля.

– Маса наших людей (особливо старше покоління) досі вихована на російських народних казках про золоту рибку, яка виконує бажання, про скатерть-самобранку, яка сама накриває на стіл, чи Івана-дурника, котрий за всіх розумніший, – прокоментував голова Закарпатської ОДА результати першого туру виборів. – Люди вірять пустим обіцянкам, що після виборів і газ подешевшає, і жити стане краще. Це наче масовий психоз і сезонне захворювання, яке чимось нагадує захоплення Ющенком у 2004 році. А потім настало гірке розчарування…

На питання щодо професійності наступного Президента України Г.Москаль відповів: «Якщо керівництво країни буде непрофесійним, проект «Україна» доведеться закривати…»

В ході інтерв’ю голова Закарпатської ОДА поділився думками про міжнаціональні стосунки на Закарпатті, методи боротьби з контрабандою, згадав свою роботу в правоохоронних органах і продемонстрував ювілейний кортик, подарований до 100-річчя карного розшуку.

Повне відео інтерв’ю Г.Москаля «Радіо Свобода» подається нижче

zakarpatpost.net