АНОНС. Закарпатець схопив дружину за волосся і товк кулаками, душив її та розбив їй ніс

Рідні стверджували, що поки він був на заробітках, вона зустрічалася з іншими 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Чому закарпатці, розлучившись, продовжують жити разом? Виправданням не можуть бути ні діти, ні спільне майно, бо якщо між людьми виникли непорозуміння, потрібно кожному починати окреме життя. Розбиту тарілку, як кажуть, не склеїти. І часто такі стосунки нагадують життя після смерті. Тобто не просто між колишнім подружжям взаємини не ладяться. А доходить до рукоприкладства, насилля, катувань і навіть нерідко все закінчується фатально, пише газета «Неділя Закарпатські новини»

На щастя, ніхто не помер, але мешканець Виноградівщини регулярно знущався над екс-дружиною. Утім вона чомусь при цьому не виганяла його з хати. Щоправда, двічі до правоохоронців через побої таки звернулася.

Усе почалося у серпні два роки тому. Тоді Андрій (із етичних міркувань імена замінено) відгамселив Світлану прямо у спальні на ліжку. Було близько півночі. Вона лягла вже спати. А він підійшов до неї, схопив обома руками за волосся та почав товкти кулаками у плечі та груди.

Наступні криваві розбірки чоловік влаштував також у спальні у листопаді. Дружина так само лягла на ліжку спати. А він схопив її  долонями рук за шию та почав стискати, після чого тричі вдарив чолом у ніс.

Утім Андрій героєм був лише зі Світланою. Оскільки жінка звернулася до поліції, йому довелося відповісти за свої дії перед законом.

Проте свою провину чоловік не визнав. Більше того, він намагався обдурити суддів, стверджуючи, що жінку не бив взагалі.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 квітня.

zakarpatpost.net