Як в Інтернеті спостерігають за сексуальним життям закарпатців

Продовження. Початок тут.

Наступна історія, про яку я розповім, теж надзвичайно цікава. І стосується вона молодої жінки, яка виховувалася вже у незалежній Україні, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Ось якого листа англійською мовою отримала вона (подаю у перекладі ГУГЛУ): «…Моя програма включила камеру і записала ваш акт Мастурбація. Відео, де ви мастурбували. Моє програмне забезпечення також завантажило всі ваші списки контактів електронної пошти і список ваших друзів Facebook. Я маю обидві mp4 з вашою мастурбацією і файл з усіма контактами на жорсткому диску. Ви дуже збочені! Якщо ви хочете видалити обидва файли та зберегти ваші секрети, Ви повинні надіслати мені оплату Bitcoin.

Я даю вам останні 72 години. Якщо ви не знаєте, як відправити Bitcoins, шукайте Google. Відправити 2000 USD на цей адресу Bitcoin відразу: 3NsKHJ3Yup99qoAszx8H9QnBBuqLhKcc2i (копіювати і вставляти) 1 BTC = 3850 USD прямо зараз, так що відправте точно 0.528574 BTC на вказану вище адресу. Не намагайтеся обдурити мене! Як тільки ви відкриєте цей електронний лист, я знаю, що ви його відкрили. Ця адреса Bitcoin пов’язана тільки з вами, так що я знаю, чи ви надіслали правильну суму. Коли ви сплачуєте в повному обсязі, я видаляю обидва файли та вимикаю програмне забезпечення. Якщо ви не надішлете платіж, я надішлю ваше відео мастурбації до ВСІХ ДРУЗІВ ТА АСОЦІАТІВ з вашого списку контактів».

Молода, красива, успішна жінка, назвемо її Наталкою, на теперішній момент є самотньою. Вона, як і більшість людей її покоління, позбавлена комплексів. Не робить таємницю з того, що інколи доводиться самій себе задовольняти, адже це краще, за її словами, ніж випадковий і безсистемний секс без зобов’язань невідомо з ким. Стосунки мають бути або справжніми, або від них краще утриматися. Тому, каже Наталка, можливо якесь відео і потрапило в чиїсь заздрісні руки, адже інколи процес мастурбації проходив перед монітором, на якому демонструвалося щось відповідне для дорослого глядача. А може, запис відбувся під час віртуального сексу – хто його знає? Але лист прийшов, душа Наталки стривожилася, адже відео може потрапити у чиїсь ненадійні руки, у руки когось такого, хто може неправильно зрозуміти, хто може поступити не по-джентельменськи стосовно дівчини. А цього б Наталці ой як не хотілося.

От уявіть собі, що відео потрапить у руки нашого Петра, а він вихований у системі, де сексу не було взагалі. То що він буде робити? Хіба він, якщо таке трапиться, а у житті можливо все, якщо зустріне на життєвій стежці красуню Наталку, закохається і захоче з нею одружитися, хіба він зможе зрозуміти її? Сумніваюся. Стосунки розірвуться… Певно, саме це і хвилює Наталку. Але…

У обох випадках працюють професійні шахраї. Із десяти таких як Петро, один-двоє таки «відкриють рахунок» у якомусь закордонному банку. Із десяти жінок одна-дві заплатять таки гроші, щоб їхнє відео, якого можливо і нема, не потрапило до друзів та знайомих. А може, хай би воно краще потрапило справжнім друзям. Бо ж не вічно дивитися тільки на дерева, які так чудово і буйно цвітуть!

А якщо бути серйозним… Бережіть себе, друзі! І довіряйте таємниці та гроші тільки перевіреним друзям. Наприклад, мені.

Василь КУЗАН, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net