Можна довіряти на всі сто: найвідданіші знаки Зодіаку

Відданість — важлива якість для будь-якої людини. Далеко не всі знаки Зодіаку віддані в любові і дружбі, готові йти до кінця з близькою людиною, підтримуючи її, незважаючи ні на що, інформує Ukr.Media.

Відданість важлива не тільки в любові, але і в родинних зв’язках, в дружбі, роботі. Є знаки Зодіаку, які шукають лише власну вигоду, тому відданості від них чекати не варто. Засуджувати цих людей не можна, тому що нікому не відомі їхні справжні цілі, пороки і слабкості.

Овен

Овни досить віддані. Вони не кидають друзів у біді, причому це властиво майже всім представникам цього знаку Зодіаку. Овни як раз висловлюють свої почуття відданістю. Навіть якщо їм не хочеться допомагати вам, вони все одно допоможуть. Вони живуть у досить швидкому ритмі, але завжди знайдуть час для того, щоб надати вам підтримку в чомусь важливому. Дуже дивно, що ці люди жертвують своїм часом заради близьких та друзів, але насправді нічого дивного немає, тому що Овнам просто подобається «движуха». Вони можуть навіть вночі зірватися в інше місто, лише б пригод знайти на відоме місце.

Телець

Тельці віддані, але не завжди, і часто їх мотиви стають ясні пізніше, коли вони нагадають вам всі їхні старання. Про характер Тельців можуть розповісти їх вчинки, тому що ці люди рідко можуть тримати себе в руках. Вони, як відкрита книга, так що іноді і самі не знають, коли можна бути самими собою, а коли потрібно трохи підігравати. Вони допомагають вам, але потім вам доведеться цю уявну відданість відпрацьовувати, допомагаючи їм у відповідь. Що дійсно добре, так це те, що ваше бажання допомагати їм та бути завжди поруч вони теж врахують у майбутньому, з задоволенням відпрацювавши свій «боржок».

Близнюки

Близнюки дуже хочуть виглядати відданими, але у них це дуже погано виходить. Якщо вони будуть перебувати в зоні комфорту, то навряд чи вийдуть з неї, щоб вам допомогти. Річ у тому, що вони не дріб’язкові, але дуже люблять, коли їм добре. Вони забудуть все те, що ви зробили для них, але у вас буде шанс змусити їх згадати, якщо ви постараєтеся. Вам потрібно просто натиснути на них і сказати, що вони вам повинні. Їх позитивна сторона полягає в тому, що вони не образяться на вас за це. Повернення боргів будь-якого характеру вони сприймають серйозно.

Рак

Раки — одні з найбільш відданих людей, але тільки для певного кола осіб. Для своєї родини вони зроблять все, що завгодно, вимагаючи того ж і від вас, якщо ви входите в це близьке коло. Енергетика відносин сімейних для них є визначальною у всьому. Якщо ж ви їм не найкращий друг, то шанси відчути підтримку з їх сторони дорівнюють нулю, не більше. Так вже вони влаштовані — ви цього не змінити ніяк і ніколи. Якщо ви допоможете їм, то не факт, що вони допоможуть вам.

Лев

Багато експертів відносять Левів до егоїстичних знаків Зодіаку. Це правда, але згадайте себе самих — хіба ви не любите зробити щось тільки заради себе улюблених? Леви можуть бути хоч королями егоїзму, але якщо ви допомогли їм хоча б раз, то їх відданість ви побачите абсолютно точно. У Левів є якийсь внутрішній перемикач, який переводить їх в стан бойової готовності, якщо ви надали їм навіть незначну допомогу. Звичайно, запалу вистачить ненадовго, але Леви не залишать в біді того, хто був з ними в скрутну хвилину, — не сумнівайтеся.

Діва

Дівам потрібно допомагати оточуючим, щоб захиститися від заздрісників, тому що більшість цих людей вірить у те, що своєю допомогою вони зможуть змусити людину перестати ставитися до них погано. З іншого боку, є Діви, які допомагають тільки тим, хто допомагає їм. Це вже робиться з міркувань обережності, адже Діви ненавидять витрачати свій час даремно. Звичайно, вони можуть проявити відданість до когось, хто їм нічого доброго не зробив, але це сильно знизить їх настрій і самооцінку.

Терези

Джерелом енергії і позитивних емоцій для Терезів є взаємна відданість. Вони дуже цінують людей, які роблять їм щось приємне, тому і самі намагаються відповісти добром. Звичайно, в реальному світі так буває досить рідко, але Терези вміють чекати, тому завжди оточені любов’ю і хорошими друзями. Терези рідко бувають обдуреними і розчарованими, але навіть у цих рідкісних випадках вони зберігають оптимізм. Представники цього Знака дуже віддані.

Скорпіон

Скорпіони своєю відданістю завжди намагаються вирішувати конфлікти. Їм хочеться бачити світ у гармонії, тому вони не втратять бажання допомогти другові або близькій людині. Скорпіонам важко даються негативні рішення. Звичайно, мало кому приємно викидати з життя людей, але Скорпіонам робити це вдвічі важче. Їм хочеться, щоб у їхньому житті просто були люди, які можуть зробити щось конкретне для них. Вони завжди готові йти назустріч.

Стрілець

Від Стрільців користі не більше, ніж від знайдених і підібраних речей на вулиці. Ви ніколи не дізнаєтеся, що вони таке. Стрільці можуть виявитися вельми стійкими особистостями, так і абсолютною протилежністю, висмоктуючи з вас всі соки і не роблять нічого на заміну. В цілому це люди добрі, але абсолютно ненаситні, прагнуть отримати більше вигоди за мінімальний час. Будьте акуратними зі Стрільцями, поки не дізнаєтесь їх трохи краще.

Козеріг

Козерогам їх абсолютно відсутнє бажання йти назустріч заважає стати щасливішими. Попри приналежність цього знака Зодіаку до земної стихії, його представники дуже погано розуміють всю важливість відданості. Ці люди дріб’язкові і завжди знаходяться на своїй хвилі. Переробити їх не можна — вони не бажають нікому зла. Просто вони дуже дивно сприймають навколишню реальність. Коли їм в чомусь дорікають, вони не розуміють цього, тому що не хочуть зрозуміти або бояться змінювати себе.

Водолій

Секрет енергійності Водоліїв — їх прагнення до постійного поліпшення самих себе. Вони знають ціну відданості, тому багато представників цього знаку Зодіаку можуть бути найбільш відданими людьми з вашого оточення. Заради друзів вони готові зірватися в дорогу в дощ, в сніг, в ураган. Їм плювати на правила — вони порушують їх заради дружби, тому що для них сенс життя полягає в спілкуванні, в спільних справах з іншими людьми. Та що там говорити, вони можуть допомогти вам і просто з ввічливості.

Риби

Риби не дуже горять бажанням допомагати комусь, але якщо у них немає вибору або приводу відмовити, вони допоможуть вам. В принципі, ці люди можуть називатися досить відданими. Єдине, що від вас потрібно — це нормально і ввічливо попросити їх. Вони немов карму очищають, допомагаючи комусь, тому не шукайте інших причин в їх діяннях. Звичайно, можна і пригрозити їм, але потім ви самі залишитеся в дурнях. Риби, попри зовнішню сумирність, можуть бути досить сильними особистостями, які не прощають образи.

zakarpatpost.net