АНОНС. Закарпатець вдарив матір по голові лопатою та пішов за сокирою, щоб відрубати їй голову

Коли жінка впала, викрутив їй руки та бив далі, а потім затяг на кухню та продовжив знущання

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Часом діти поводяться зі своїми батьками не просто неналежно, а по-хамськи, застосовуючи проти найрідніших людей не просто словесні образи, а силу. І далеко не завжди такі конфлікти закінчуються примиренням. Часом фінал надто плачевний. На жаль, випадки фізичного насилля у родинах далеко не поодинокі. Як правило, трапляються такі інциденти після вживання алкоголю, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Прикрий випадок стався нещодавно на Великоберезнянщині. Син щодуху гамселив рідну матір і навіть погрожував її вбити.

Конфлікт між Оленою та її сином Степаном (імена з етичних міркувань замінено) розпочався о 8 ранку.  П’яний чоловік прямо на кухні батьківської оселі затіяв сварку з матір’ю.

Утім просто з’ясовуванням стосунків  не обмежився. Раптом він схопив перше, що трапилось на очі – металеву лопату для сміття – і почав нею бити літню жінку по голові. Вона не втрималась на ногах і впала на підлогу. А Степан все ніяк не міг вгамуватися. Він продовжував знущання над безпорадною найріднішою людиною, викрутивши їй руку, лупасив руками та ногами по голові та тулубу. Але й після цього кат не зупинився. Він затяг Олену на кухню і гамселив ще й там.

Після цього почав погрожувати матері вбивством і сказав, що йде за сокирою, щоб відрубати їй голову. Степан справді вийшов шукати знаряддя вбивства, демонструючи старенькій, що він не жартує. Скориставшись кількома хвилинами, поки сина не було в будинку, нещасна втекла до сусідки, чим врятувала собі життя. Жінка викликала «швидку» – і Олену госпіталізували.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 19 квітня.

zakarpatpost.net