АНОНС. Чоловік схопив за волосся дружину, повалив на підлогу й почав гамселити по всьому тілу

Він її мало не вбив, а вона на суді просила його помилувати 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Закарпатці гамселять своїх дружин мало не до смерті, особливо напідпитку, а вони спочатку звертаються до правоохоронців, а потім пробачають домашніх тиранів… і продовжують жити з ними й далі, ніби нічого й не трапилось, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

І такі випадки у області не просто поодинокі, навпаки – їх дуже багато.

Прикриваючи своїх кривдників, жінки передусім виявляють неповагу до себе а також до власних дітей, а своїм нкривдникам дають на майбутнє ще більшу впевненість у тому, що будь-які їхні дії зійдуть їм з рук. Цікаво, чому ж вони не розлучаються з тиранами, адже одного дня вони можуть забити їх до смерті… Невже про це не думають матері, які наражають на небезпеку і власних дітей? Адже якщо чоловік здіймає руку на жінку, він так само може застосувати силу проти синів чи доньок.

Прикрий випадок із побиттям до напівсмерті трапився нещодавно у селі Костилівка Рахівського району.

Між подружжям Михайла та Ірини виник побутовий конфлікт. Скоріш за все, сварились вони за допомогою кулаків не вперше, оскільки чоловік діяв дуже нахабно і жорстоко.

«22 серпня 2018 року, близько 16 години, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в приміщенні кухні свого будинку, чоловік вступив у суперечку з дружиною, під час якої між ними стався раптовий словесний конфлікт і у нього виник злочинний умисел, спрямований на заподіяння жінці тяжких тілесних ушкоджень», – йдеться у єдиному державному реєстрі судових рішень.

Отже, Ірину, яка на той час сиділа, Михайло схопив обома руками за одяг і, застосовуючи фізичну силу, потягнув на себе та вдарив долонею по обличчю. Жінка вирвалась і почала втікати до спальні.

Що ж відбувалося далі? Який вирок отримав  домашній тиран?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 19 квітня.

zakarpatpost.net