У нас в Україні – своя Японія, вона – в Ужгороді! – туристи про сакури

Хоч Ужгород прекрасний у будь-яку пору року, та в період цвітіння дерев він справді особливий.

Ось як тепло відгукуються туристи, з якими вдалося поговорити журналісту газети «Неділя Закарпатські новини», про місто:

«Обов’язково треба це місце відвідати всім! Раджу! Японія відпочиває! У нас в Україні – своя Японія, вона – в Ужгороді! – запевняє Світлана Панько з Києва.

«Сакурова алея – краса, яку неможливо описати словами. Побачити це місце на власні очі варто в будь-якому випадку, а ще краще зробити кілька десятків-сотень фотографій. Єдина проблема полягає в тому, що буває досить складно «підловити момент» через погодні умови. Зараз сакури є в багатьох містах, але ніде ці дерева не виглядають так колоритно, ніде немає такої особливої атмосфери, як в Ужгороді. Тут вони найкращі!» – стверджує Ганна Харлан зі Львова.

«Уже три роки поспіль приїжджаю милуватися цвітінням. Закарпаття все, як квітучий сад. Але в Ужгороді крім сакур є ще дуже багато цікавого, тут є на що подивитись. І загалом місто таке затишне, таке спокійне, що навіть додому не хочеться повертатись», – зізнається Ірина Грищенко з Харкова.

Справді, наші сакури зачаровують багатьох. І цьогоріч в Ужгороді дійсно дуже багато туристів.

zakarpatpost.net