Кімнатні квіти, які роблять людину щасливою

Одні кімнатні рослини мають погану славу і відомі тим, що приносять в будинок одні лише нещастя і проблеми, інші ж зелені мешканці підвіконь обіцяють добрі вісті, щастя й удачу.

Експерти в області біоенергетики наполягають на тому, що кімнатні квіти дійсно є серйозною підмогою людині завдяки своїй потужній енергетиці, інформує Ukr.Media.

Експерти розповіли про декілька кімнатних рослинах, які приносять щастя і позитивний настрій своїм власникам.

Лідером квітів, які приносять взаєморозуміння і любов в сім’ю, є спатифіллум. У народі його ще називають «Жіночим щастям». Природа спеціально розробила цю рослину для жінок — одиноким він допомагає знайти супутника життя, а сімейним дамам — зміцнити шлюб і відносини. Крім того, спатифіллум, приносить щастя і дарує позитивний настрій.

Кімнатні квіти, які роблять людину щасливою.

Оксалис або кислиця. Ця кімнатна рослина допомагає своєму власникові знайти любов і стати щасливим. Серед квітів, які приносять щастя, оксалис — один з лідерів: навіть якщо з романтикою поки все складно, квітка обіцяє, щонайменше, успіх у справах і удачу.

Кімнатні квіти, які роблять людину щасливою.

Аїхрізон або дерево любові. Це справжня квітка щастя. Його м’ясисті листочки мають форму, схожу з серцем. Однак аїхрізон — досить примхлива рослина, яка потребує якісного догляду. Його потрібно обприскувати і час від часу протирати листочки. Від сухих пагонів важливо вчасно позбавлятися: вважається, що вони позбавляють своїх власників добробуту.

Кімнатні квіти, які роблять людину щасливою.

zakarpatpost.net