Власник закарпатського еко-курорту побив інвестора з Канади

” Недоброзичливе ставлення місцевої “еліти” до дивної людини, яка хоче, щоб усе було як у цивілізованому світі, а саме еко-курорт не скидав стічні води в місцеву річку, а закарпатський ліс не вирубався, було давно”, – пише Дорошенко.

За його словами, після вдалого розвитку міжнародного бізнесу Христич вирішив будувати його і в Україні. Зокрема, в селі Ізки планувалося побудувати IT-village в якому будуть працювати, як українські так і закордонні фахівці IT-галузі, повідомляє agronews.ua

“Але його плани погано узгоджувались із поглядами місцевих бізнесменів, особливо Андрія Бойко, оскільки еко-курорт сам став осередком забруднення через постійний злив стічних вод напряму в горну річку.

Через це вчора зранку власник еко-курорту вдарив Віктора Христича, який зранку пив каву біля ресторану. Після того почав стверджувати, що йому нічого не буде через те, що він вирішить усі питання, як із правоохоронцями, так і з місцевою владою”, – повідомив Дорошенко.

Він підкреслив, що громадянин Канади написав заяву в поліцію і повідомив посольству, яке взяло справу під свій контроль. Зараз Христич знаходиться в місцевій лікарні через струс мозку і гематом.

” За словами поліціанта, Віктор уже четвертий постраждалий від рук місцевого князька, але жителі села відмовляються писати заяву через страх.

Якщо в нашій країні все так невиліковно погане не тільки через корумпованих політиків у Києві, а й через місцеву “еліту”, то Україні не варто розраховувати на потужні іноземні інвестиції, особливо канадські”, – резюмував Дорошенко.

zakarpatpost.net