Гороскоп на тиждень. 29 квітня – 5 травня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 29 квітня по 4 травня – спадаючий місяць. Зірки пропонують зараз зайнятися вирішенням дрібних питань, на які раніше вам не вистачало часу. Здається, що вони несуттєві, але насправді прості завдання, накопичуючись як сніжний ком, можуть значно ускладнити життя. 5 травня – молодик. В цей день вам може знадобитися фінансова підтримка. Якщо взяти її буде нізвідки, доведеться звернутися в банк.

 ОВЕН

У ділових партнерів можуть виникнути до вас питання, які варто задавати не для вас. Та й начальник чомусь весь час встає з лівої ноги. А винні у всьому чомусь саме ви. Що ж, так буває. Не переживайте – і це теж пройде. Зате в особистому житті на вас чекає хвиля піднесення. У стосунках вируватимуть шалені пристрасті. А ви так хотіли цього.

ТЕЛЕЦЬ

Зараз у вас найбільш хвороботворний період. Ваш організм ослаблений, і тому до вас будуть постійно чіплятися то віруси, то застуди. Але не сумуйте: традиційні методи лікування легко допоможуть впоратися з недугами – і ви знову будете в строю. Поїздки краще відкласти, зараз не час для відряджень. Із зароблянням грошей теж варто зачекати. Присвятіть цей час собі і намагайтеся розслабитися та відпочити.

БЛИЗНЮКИ

Для вас це активний період: ви настільки сповнені сил і енергії, що сезонні застуди та інші болячки від вас просто відскакують. Вам зараз ніколи розслаблятися – у вас повно планів і справ, тому ви не дозволяєте собі навіть відпочивати. Вам хочеться змінити щось довкола себе, але якщо немає грошей на ремонт, переставте меблі. Однак хоча б на вихідні  корисно кудись поїхати, бажано подалі від рідного дому, найкраще – на природу, де багато простору і вільно дишеться.

РАК

У вас прокинеться глибока любов і прихильність до своїх близьких. Ви будете дуже дбайливі, уважні і ніжні по відношенню до них. І рідні, перейнявшись цим, віддячать вам такою ж відданою любов’ю. Зараз на роботі у вас багато справ і ви дуже заклопотані. Але це теж триватиме не вічно. Невдовзі завали ви розгребете і зможете відправитися з тими, хто близький серцю на відпочинок.

ЛЕВ

Положення планет в даний час може додати дратівливою через усілякі дрібниці, змусити перейматися побутовими і сімейними обов’язками. Швидше за все, вам не захочеться присвячувати багато часу веденню домашнього господарства. Тому якщо є змога, кудись  поїдьте, бажано без нікого. На самоті можна розслабитися, все обдумати і повернутися з новими ідеями та планами.

ДІВА

В центрі вашої уваги будуть домашні турботи і сімейні справи, пов’язані з родичами або дітьми. Незважаючи на те що ви були б раді усунутися від участі в цих клопотах і відпочити, без вас ніяк не вийде вирішити питання. Однак у вас є ще робота, яка теж вимагає часу та віддачі з вашого боку. Тому намагайтеся балансувати розумно, шукайте у всьому золоту середину.

ТЕРЕЗИ

Планети можуть підштовхнути вас до великих витрат. А якщо вам вже довелося витратити чимало грошей на відпочинок і подарунки, то в цей період будете змушені сильно економити. Накопичити та примножити фінанси на цьому тижні явно не вийде. Можливі також несподівані покупки, оскільки техніка може вийти з ладу. У стосунках із партнером можливі непорозуміння. Але не засмучуйтесь. Невдовзі все налагодиться.

СКОРПІОН

Зірки викличуть до життя ніжні почуття – цей тиждень обіцяє бути романтичним і приємним в усіх відношеннях. Вас чекають залицяння шанувальників, побачення і море незабутніх вражень. Ви будете купатися в компліментах і насолоджуватися життям. Гроші також до вас стікатимуться рікою. Усе, за що братимете, завершуватиме швидко та вправно. А працювати ви вмієте справді дуже якісно.

СТРІЛЕЦЬ

Завдяки положенню  планет ви будете особливо уважні до свого здоров’я. Вас не доведеться змушувати ходити по лікарях – ви зараз і самі, без зайвих нагадувань, готові пройти профілактичний огляд. Але не зациклюйтеся на цьому. Особливих проблем у вас немає, більшість всього ви самі собі надумали. Тому просто більше проводьте часу на свіжому повітрі, відпочивайте від роботи, вчасно харчуйтеся і,  побачите, все буде гаразд.

КОЗЕРІГ

Ви можете на деякий час потрапити під чужий вплив – наприклад, когось зі своїх друзів. Все прекрасно усвідомлюючи, вам буде просто лінь докладати якихось зусиль для того, щоб чинити опір на  умовляння, тому ви погодитеся на участь в авантюрах. Утім як вони закінчаться – залежить уже від вас самих. Якщо будете обачні, неприємностей уникнете. Із близькою людиною можливі непорозуміння та конфлікти. Але невдовзі ситуація владнається.

ВОДОЛІЙ

У професійній сфері варто розраховувати на успіх. Швидше за все, ви будете брати активну участь в житті колег і всього колективу. Втім, це дуже важливо і цінно. Але головне – у вас покращиться фінансовий стан і можливі зовсім несподівані грошові надходження. Та не поринайте з головою у справи, знаходьте час і на себе, відпочивайте, розслабляйтеся, подорожуйте. Якщо не можете кудись поїхати посеред тижня, то хоча б на вихідні.

РИБИ

Складнощі друзів можуть здатися дріб’язковими – до того моменту, поки вам самим не доведеться зануритися в усі ці проблеми. Але зараз ви не відчуваєте в собі достатньо сил для того, щоб підтримувати ще й близьких. Тоді просто покажіть, що ви поруч. Займіться більше собою і власним щастям. Коли є можливість, відправляйтеся десь на природу. Там ви зможете найкраще зібратися думками і вирішити, як діяти у майбутньому.

zakarpatpost.net