Чоловік провів шлюбну ніч з дочкою, переплутавши її з нареченою

50-річний чоловік святкував весілля в своєму заміському маєтку поблизу Колдінга (Данія).

Його 20-річна дочка від попереднього шлюбу також була запрошена на святкування. В ході вечірки вона перебрала спиртного, і турботливі гості поклали її до ліжка у кімнаті для наречених.

Через деякий час до спальні завітав її тато, який теж був трохи напідпитку. Не вмикаючи світла він попрямував до ліжка, і вирішивши, що там відпочиває його нова дружина, прийнявся виконувати свій подружній обов’язок.

Згодом його засудили на  два з половиною роки в’язниці. Він заперечував усі звинувачення у зґвалтуванні та сексуальних розладах, хоча сказав, що не пам’ятає, що сталося в ту ніч.

У батька з донькою і без того не складалися відносини – декілька років вони майже не спілкувалися. Прийдешнє весілля стало шансом на відновлення стосунків. Але доля зіграла з ними злий жарт.

Прокуратура повідомила суду, що жінка не могла дати відсіч наполегливому чоловіку через сп’яніння. Звісно ж, правосуддя опинилося на боці потерпілої.

Пізніше чоловік зв’язувався з дочкою і благав його пробачити, пояснюючи цей прикрий випадок тим, що сплутав її зі своєю нареченою, але донька була непохитна, і сказала, що цього вона не зможе пробачити ніколи.

zakarpatpost.net