Якою має бути ідеальна дружина закарпатця

У добу Інтернету закарпатці активно знайомляться через газету

І завдяки рубриці «Клуб знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення», вже тисячі людей знайшли свою долю і зараз щасливі зі своєю другою половинкою.

Тож хто зараз найбільш активно шукає партнера.

Як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення», найчастіше шукають жінок чоловіки. Від них поступає у 3-4 рази більше оголошень.

Якими рисами мають бути наділені дружини самотніх закарпатців.

Найважливіша риса, яку цінують наші чоловіки, як зазначили у газеті «Закарпатські оголошення» – це відсутність шкідливих звичок. Також жінки мають бути добрими господинями, мати приємну зовнішність, не мати схильність до зайвої ваги, повинні любити дітей і бути готовими на переїзд. Часто серед головних якостей ідеальної супутниці життя наші земляки вказують наявність почуття гумору, охайність, сексуальність, вміння смачно готувати.

У багатьох оголошеннях газети «Закарпатські оголошення» також зазначено, що жінка може бути з дитиною, а дехто ще й ставить умову – подальше народження спільних дітей. Усе частіше закарпатські представники сильної статі серед вимог до претенденток на місце у своєму серці вказують, що вони повинні мати спокійний характер та не бути сварливими. Також дехто зазначає, що майбутня дружина неодмінно повинна бути працьовитою, здебільшого коли вказана сільська місцевість.

Окремі чоловіки шукають жінку за спільним віросповіданням. Найчастіше така вимога є у православних.

Пишучи про себе, дехто вказує знак Зодіаку. Найбільше таких серед Тельців та Козерогів. Описуючи власні принади закарпатці роблять акцент на своїй забезпеченості житлом, фінансовій стабільності. Багато хто вказує ще й вагу та зріст.

zakarpatpost.net