Гороскоп на 1 травня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на нині просто ідеальний для організації чого б то не було – від ділових переговорів до пікніка на природі або вечірки в колі друзів.

Все, що пов’язано зі спілкуванням і будь-якими заходами, здатне сьогодні принести вам найбільшу віддачу, будь то фінансова вигода або просто задоволення від гарно проведеного часу. День дуже гарний для просування своїх ідей, переговорів, пошуку компромісів.

Але особливу радість сьогодні обіцяє доставити вам спілкування з коханою людиною – почуття в цей день будуть дуже глибокі і гармонійні.

ОВЕН

Сьогодні Овнам будуть важко даватися будь-які справи, де від них вимагається здатність логічно мислити: розрахунки, аналітика, наука, планування, навчання – все це не для нього. Зате Овен буде легко, як за помахом чарівної палички, входити в контакт з іншими людьми, заражаючи їх своїми ідеями та емоціями. Крім того, він буде гостро відчувати фальш, завдяки чому Овна нині можна використовувати в якості справжнього детектора брехні!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Тельцю виділити час на знайомство з методиками кар’єрного, професійного чи особистісного зростання. Книги на цю тему неважко знайти де завгодно – від газетного кіоску до Інтернету. Навіть якщо Телець зазвичай ставиться скептично до подібної літератури, нині йому варто її вивчити або ж змиритися зі своїм нинішнім становищем. Взявши на озброєння хоча б деякі поради, Телець досягне успіху.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки здатні виявитися центром тяжіння будь-якого колективу: навколишні будуть несвідомо тягнутися до них! Для того щоб домогтися потрібного результату в справах, Близнюкам досить використовувати свою харизму – відмовити їм не зуміє ніхто. Втім, сьогоднішня популярність може обернутися для Близнюків і своєю зворотною стороною: протягом дня можлива ситуація, коли їх будуть буквально розривати на частини!

РАК

Сьогодні Рак буде відчувати себе в ролі ляльковода, який маніпулює людьми. Нехай навіть ці маніпуляції будуть м’якими, суті це не міняє: Рак здатний направляти дії оточуючих в потрібне йому русло. Для цього він може задіяти зв’язку, натяки, обіцянки, чутки. Втім, якщо все це не спрацює, Рак нині все одно візьме своє, але вже більш простими шляхами: проявивши наполегливість і вміння переконувати.

ЛЕВ

Сьогодні – рідкісний день, коли в суперечці Льва з оточуючими дійсно може народитися істина. Але краще все ж не сперечатися, а обговорювати, причому все що завгодно: ідеї, плани, перспективи. Нині ніщо не зможе дати Льву такий заряд бадьорості, свіжих ідей і бажання діяти, як хороший мозковий штурм! Разом з однодумцями (близькими, друзями, колегами) Лев може сміливо братися за вирішення будь-якого завдання – вироблена нині стратегія виявиться дуже успішною!

ДІВА

Сьогодні Діві потрібно проявити терпіння і розуміння по відношенню до людини, якій необхідна допомога, підтримка або порада. Витративши на це свій час, Діва не пошкодує, навпаки, нині їй до душі відчути себе в ролі наставника. Адже і вона колись знала і вміла не все, так чому ж тепер не допомогти тому, хто потребує її керівництва і життєвого досвіду?

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам буде важко втриматися від спокуси покомандувати кимось із близьких або навіть звалити на них частину своїх прямих обов’язків. Нічого не поробиш – закон колективу! Не можна весь час бути білим і пухнастим, іноді доводиться показати гострі кігтики! Втім, нині це може вийти само собою – ситуація складеться так, що Терези постануть перед вибором: або не впоратися з повним обсягом завдань, або безцеремонно «припрягти» до них ще когось.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіона порадує атмосфера навколо. Відчуття теплоти і взаємовиручки здатне породити у нього почуття, що він і люди, які його оточують – одна велика сім’я! Такий благодушний настрій неминуче відіб’ється на поведінці Скорпіона: він буде більш душевним і відкритим у спілкуванні, ніж зазвичай. Противитися чарівності його щирості оточуючим буде майже неможливо: нині Скорпіон, якщо захоче, здатний навіть своїх затятих супротивників перетворити в кращих друзів!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні товариськість Стрільця здатна обернутися приємними дивідендами. Можливо, йому вдасться блиснути знаннями перед оточуючими або ж зав’язати багатообіцяюче знайомство. Іншими словами, Стрільцеві нині не варто стримувати свій потік красномовства. Звичайно, бажання всмак поговорити вітається далеко не завжди, проте нині – приємний виняток з цього нудного правила.

КОЗЕРІГ

Сьогодні протягом дня у Козерога можуть відбутися цікаві зустрічі і знайомства, які вплинуть на його подальше життя. Втім, яким саме виявиться цей вплив – позитивним або не дуже – буде залежати вже від нього самого. Тому зірки гороскопу радять йому про всяк випадок обрушувати на кожного співрозмовника весь запас своєї природної чарівності. Благо чого-чого, а чарівності у Козерога нині буде в надлишку.

zakarpatpost.net