АНОНС. Розлючена закарпатка била чоловіка спочатку чоботом, а далі телефоном по голові, бо не хотів вийти з хати

А може й не товкла… але все одно перед судом довелося постати

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Сімейні конфлікти часто закінчуються не надто приємно. Найгірше, коли доходить до рукоприкладства. Цікаво, що агресію проявляють не тільки чоловіки, але й жінки. Особливо коли справа стосується дітей. Утім у цьому випадку матерів можна зрозуміти, адже вони захищають найцінніше, що мають.

Досить незвичний конфлікт трапився між колишнім подружжям у Тячівському районі. Чоловік переконував, що під час з’ясовування стосунків його побила екс-дружина.

Як зазначено в Єдиному реєстрі судових рішень, «близько 18 години 20 хвилин, під час сварки з колишнім чоловіком, жінка, тримаючи в руці чобіт, нанесла потерпілому чоловікові три удари підбором чобота в область голови, після чого мобільним телефоном нанесла ще один удар по голові, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження у вигляді гематом та саден».

Під час судового засідання закарпатка розповіла, що конфлікт між нею та чоловіком стався не випадково.

«Напередодні заходила мати, яка живе поруч, і коли вона пішла, я не встигла зачинити двері за нею, як за хвилину в квартиру зайшов він. Оскільки дитина хвилювалася, це вивело мене з рівноваги і Дмитро (з етичних міркувань імена замінено) сам спровокував мене. Більше чотирьох років як ми розлучені, але в нас постійно тривають судові тяганини. Тоді ж я близько тридцяти разів просила його вийти, намагалася виштовхати, але штовхнув мене першим саме Дмитро – і це видно на відео, яке він сам зняв. Я викликала працівників поліції, які їхали сорок хвилин. Вони бачили, як він був налаштований – кидався чоботами і розбив екран на моєму телефоні. Дмитро вищий за мене зростом, я б не могла до нього дотягнутися, щоб вдарити», – запевняла Ірина.

Також, за її словами, три удари підбором від чобота і телефоном вона чоловікові не наносила, хоча замахувалась, але він від ударів ухилявся.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 26 квітня.

zakarpatpost.net