Гороскоп на 2 травня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні день мало підходить для рутинних занять, зате хороший як для світських заходів, так і для активного проведення часу в колі сім’ї.

Можливі різкі перепади настрою; бурхливі, але скороминучі з’ясування стосунків і бажання бути в центрі подій. Порада любителям екстриму і гострих відчуттів: не забувайте про обережність, день відрізняється підвищеною травматичністю. В іншому ж підвищений емоційний фон здатний зробити цей день для вас яскравим і незабутнім.

ОВЕН

Сьогодні Овен буде налаштований вкрай незалежно! Будь-які спроби дати йому пораду або тим більше намагатися ним управляти він сприйме як особисту образу. З одного боку, така позиція загрожує обернутися для нього конфліктами з оточуючими. З іншого ж, самостійний Овен не сприймає ніяких рамок і кордонів, і це може позитивно позначитися на його справах. Там, де інші десять раз зайдуть в безвихідь, Овен запропонує свіже, неординарне рішення.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні якісь події протягом дня здатні сильно засмутити Тельця і навіть вибити його з колії. Не варто впадати у відчай! Це нормально, в справах виходить не все і не завжди. Та й на підтримку оточуючих теж постійно розраховувати не варто. Тельцю нині необхідно пам’ятати, що єдина людина, перед якою він звітує і на яку може повністю покластися – це він сам. І тоді розчарувань в сьогоднішньому дні буде значно менше.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки з самого ранку можуть відчувати в собі лідерські задатки! І справа не тільки в тому, що їм раптом захочеться покомандувати іншими – головне, що і навколишні нині будуть прислухатися до їхніх слів. Висловлювання Близнюків будуть наділені переконливістю, завдяки чому вони зможуть без зусиль привернути до себе увагу, зацікавити, переконати в своїй правоті. Саме цим, тобто просуванням своїх проектів та ідей, Близнюкам і варто зайнятися – витрачати день на побутові справи було б гріхом собі дозволити.

РАК

Сьогодні навколишні (в тому числі близькі) будуть раз у раз випробовувати терпіння Рака. Але ж воно у нього не безмежне! Не дивно, що в якийсь момент чаша переповниться, і Рак здатний вибухнути! Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять Раку випускати пар поступово, не чекаючи, поки він почне розпирати зсередини. Краще весь день потихеньку бурчати і сипати причіпками, ніж до останнього тримати гнів в собі, а потім закотити грандіозний скандал!

ЛЕВ

Сьогодні протягом дня Льва може очікувати чимало сюрпризів! Не виключено, що завдяки цьому на якісь речі він зможе подивитися під зовсім новим кутом. Можливо, в справах, якими він займається, спливуть нові факти або ж хтось із оточуючих проявить себе з несподіваного боку. Безумовно, все це буде відволікати Льва від справ, зате подарує свіжі враження.

ДІВА

Сьогодні Діва ризикує зарубати на корені якусь цінну ідею. В цьому винна її квапливість у прийнятті рішень і небажання вдаватися в деталі. Щоб уникнути запізнілих каяттів, нині їй слід бути відкритою для будь-яких нових думок, проектів і ідей. Зрештою, відмовитися від них Діва завжди встигне, так чому б не дати їм хоча б примарний шанс?

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день дозволить Терезам в повній мірі розкрити свої організаторські таланти – навіть якщо до цього вони спали у них мертвим сном. Поставити перед оточуючими завдання, розподілити обов’язки, підігріти інтерес – все це нині буде Терезам по плечу. Втім, навіть якщо у Терезів не буде можливості керувати іншими, нині їм вдасться відмінно організувати як мінімум себе самих. А це вже, погодьтеся, немало.

СКОРПІОН

Сьогодні зірки гороскопу радять Скорпіону триматися якнайдалі від пліток і інтриг, щоб не опинитися в них втягнутим. Які б бурі не вирували навколо Скорпіона, йому слід залишатися в стороні, займаючись лише власними справами і зберігаючи нейтралітет. Навколишні в кінці кінців зуміють розібратися і без нього, а ось якщо Скорпіон нині не витримає і займе чиюсь сторону, то згодом пошкодує: це може згубно позначитися на його репутації.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні, щоб отримати бажаний результат, Стрільцеві доведеться діяти виключно обхідними шляхами! Спроба поговорити безпосередньо з оточуючими навряд чи до чогось приведе. А ось такі партизанські методи, як чутки і натяки, виявляться вельми ефективними! Так що якщо Стрілець нині хоче просунути свою ідею, краще, що він може зробити, – це поволі вкласти її в голову потрібній людині, а вже потім переконати її, що той до всього додумався сам.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові слід приготуватися до того, що протягом дня йому надійде несподівана, але дуже приваблива пропозиція. Вона може стосуватися його доходів, роботи або навіть особистого життя, проте Козерогу, перш ніж погоджуватися, необхідно ретельно зважити всі «проти» і «за». Тільки вникнувши в деталі і прорахувавши свою вигоду з калькулятором в руках, Козеріг зможе прийняти вірне рішення.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні – день, коли Водолій буде відчувати себе справжнім суперменом! Зірки гороскопу наділяють його енергією, невтомністю і азартом, завдяки яким йому по плечу згорнути будь-які гори! Особливо добре, якщо в запасі у Водолія є пара-трійка невирішених завдань: нині у нього є шанс блискуче здійснити навіть найбільш безнадійні задумки і плани. Втім, згортаючи гори, постарайтеся все ж не перестаратися! Як то кажуть, все добре, що в міру.

РИБИ

Сьогодні навколишні можуть намагатися маніпулювати Рибами! Зірки гороскопу попереджають їх, що хтось спробує скористатися своїм становищем, зв’язками або особистим шармом для того, щоб втягнути Риб в свої ігри. Піддавшись цьому впливу, Риби з часом пошкодують – це здатне вдарити по їхній репутації. Так що нині їм необхідно твердо стояти на своєму і триматися подалі від людей, які їх використовують.

zakarpatpost.net