У поліції заявили, що в хлопчика з Хуста ніхто не стріляв. Офіційна версія

1 травня на вулиці Івана Франка в Хусті гралися діти.

В одного з них, Богданчика, вистрелив невідомий чоловік.

Один з батьків намагався наздогнати зловмисника на велосипеді, але йому не вдалося, бо той зник у напрямку Малої залізничної станції.

Ось, що написала у соцмережі мама потерпілого:

“Р-н Івана Франка, стріляли з невідомої зброї у дитину, щастя не сквозне.

Будьте обережні!!!!

Бережіть дітей, бо той хто стріляв зі спини у дитину, з 50-ти метрів. Добре бачив, що то дитина, яка бігла на футбол!!!! А коли його побачили всі, бо наш впав,почав палити по дітях!!!!А потім втік!!!!”, – йдеться у дописі.

А ось що розповіли виданню Mukachevo.net у поліції.

Текст цитуємо без змін:

За версією правоохоронців мова про зброю не йде.

Вчора, 1 квітня у мережі опублікували інформацію начебто про поранення у спину з невідомої зброї дитини у місті Хуст, – йдеться у повідомленні. –

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповіли Mukachevo.net, що дійсно, вчора до них надійшло повідомлення про те, що о 19:09 годині на вулиці з невідомої вогнепальної зброї було здійснено постріл у напрямку дитини і травмовано плече.

Прибувши за викликом на місце події правоохоронці встановили, що у хлопця, мешканця Хуста, 2009 року народження є наявні садна на ділянці спини, без стороннього тіла, тобто без кулі.

Зі слів лікаря-травматолога, який проводив огляд дитини, він встановив, що дане тілесне ушкодження могло виникнути від удару каменем чи то іншим травмуючим предметом.

При огляді футболки потерпілого слідів пошкодження матерії не виявлено, що теж заперечує факт того, що у нього стріляли зі зброї”, – йдеться у повідомленні.

Так що ж насправді трапилось?

zakarpatpost.net