Закарпатець під впливом нарокотиків зарізав на вулиці незнайомку, а далі – рідну матір

Цими днями завершилося розслідування та скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно 24-річного жителя Берегового, який у минулосу році вбив жінку  ромської народності у м. Берегово, а незабаром – рідну матір.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як встановлено під час слідства, 1 липня 2018 року чоловік безпричинно напав з ножем на жінку, яка йшла йому назустріч, завдавши їй при цьому серію різаних ран. Пройшовши ще близько 400 метрів, вона впала біля одного з приватних будинків і померла.

Через кілька місяців, у грудні минулого року, під час сімейної сварки з рідною матір’ю, він, на очах у молодшого брата, завдав матері близько 30 ударів ножем. Отримані рани виявилися смертельними, жінка загинула на місці події. Сам підозрюваний перебував під впливом наркотиків.

Згідно з висновками проведених експертиз, закарпатець визнаний осудним і тому, за скоєні злочини йому загрожує довічне позбавлення волі. Зараз хлопець перебуває під вартою без можливості внесення застави. Дії підозрюваного кваліфіковані як “умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство”.

zakarpatpost.net