Керівник державної міграційної служби області став фігурантом «ТОП- 10 корупціонерів Закарпаття». ВІДЕО

Керівник державної міграційної служби Закарпаття Ігор Михайлишин став фігурантом  «ТОП- 10 корупціонерів у Закарпатській області».

У цьому сюжеті історія «здобутків» топ-чиновника, який з 1997 року по теперішній час працює в  системі міграційної служби Закарпаття.

Про мільйонні статки, бізнес, земельні ділянки чиновника, які «непосильно» нажиті за одну зарплату, пише ЗІДО.

Зокрема, в сюжеті йдеться про низку незаконних відмов, перепони щодо отримання громадянства України для хлопця, який народився та проживає в Ужгороді 24 роки, але на громадянство не має права!

Саме таку усну відповідь дала працівниця ГУ ДМС в Закарпатській області журналістам ДжеДАІ Alina Suiundukova, щодо вірменського хлопця, який вже 9 років «оббиває пороги» державних установ та судів України.

Родзинкою сюжету для правоохоронних органів мало б бути пряма відповідь ДЕРЖАВНОГО ЧИНОВНИКА УКРАЇНИ, який у відео показує чеське посвідчення водія, на запитання де працює він відповідає, що в ПРАЗІ підприємцем і в той же час… очолює Державну міграційну службу в Закарпатській області! Браво!

Весь цей час усі державні органи бездіяли: адміністрація президента України, уповноважена Верховної Ради з прав людини, Державна міграційна служба України, Служба безпеки України, Національна поліція. У ГО «Журналісти проти корупції» виникає багато запитань до перерахованих органів, а також НАБУ та ДБР.

До згаданої історії підключаються й журналісти з усієї держави та беруть цю резонансну справу на свій контроль.

Про все це детальніше в сюжеті.

zakarpatpost.net