Як наші сусіди чехи туалетного терориста ловили

Празькі поліцейські вирішили конфлікт з п’яним іноземцем у центрі мегаполісу. За даними слідчих, 34-річний чоловік “евакуював” ресторан з арабським криком: “Аллах Акбар” (Бог великий), який широко використовується в ісламському світі, але сприймається на Заході головним чином як заклик ісламських терористів. Чоловіка раніше не пускали в туалет.

Інцидент стався в ресторані на вулиці Хавличкова в Празі. Охоронці підійшли до служби екстреної допомоги через аварійний вхід, пише novinky.

«До закладу прийшов незнайомець і вимагав пустити його в туалет. Його попередили, що туалет призначений тільки для гостей. Тому він замовив напій і гоосно вигукнув: “Аллах Акбар!” перед 10 відвідувачами », – заявила прес-секретарка Ірена Сейфертова.

“Деякі з гостей злякалися і відразу вийшли з ресторану”, – сказав Зейферт.

Ян Данек, представник державної поліції, пізніше повідомив, що, за словами слідчих, п’яний чоловік увійшов до закладу, а люди перелякалися і вийшли. Він не робив ніяких спроб вбивства.

«Під час перевірки в його крові виявили 2, 75 проміле алкоголю. Чоловік був доставлений до поліцейської дільниці для подальших дій», – сказав Зейферт.

Поліцейський прес-секретар Ян Данек заявив, що цю людину оштрафували на місці.