Історія, яка показує, що світ не без добрих людей!

Безпритульні тварини щодня наражаються на небезпеку. Їм дуже потрібна наша допомога, адже вони просто беззахисні, інформує Ukr.Media.

В Омську сталася жахлива історія: із-за дощів місце, де собака дбала про своїх новонароджених щенят, затопило. Вона намагалася самостійно витягнути малюків, але в неї не виходило.

Тоді собака почала голосно гавкати, щоб привернути увагу перехожих. У цей момент повз проходила Ольга — волонтер місцевої організації з порятунку тварин. Собака явно підкликала жінку до себе — вона підбігала до неї і одразу тікала назад.

Пройшовши за собакою, волонтер зрозуміла, що в каналізаційній трубі під дорогою залишилися новонароджені малюки.

Діяти треба було негайно, тому Ольга почала кликати людей на допомогу. Головним героєм став Олександр, який одразу спустився в канаву і забрався всередину труби.

Йому вдалося дістати кількох цуценят. Але з глибини все ще долинав тихий писк інших малюків… Хлопець кілька разів повертався в канаву, поки не дістав всіх діточок!

На жаль, з сімох щенят вижило тільки чотири, решта захлинулися водою. Прихистити маму з цуценятами запропонувала подруга Ольги, яка живе неподалік.

Перебуваючи вдома в Олени, собака нарешті заспокоїлася. Вона дуже ретельно дбає про своїх дитинчат, яких вдалося врятувати.

Дивно, які ж собаки розумні! Зрозумівши, що її малюків потрібно терміново рятувати, вона покликала на допомогу людей. І добре, що є такі люди як Олександр, Ольга і Олена, які готові в будь-який момент кинути всі справи для порятунку тварин.

Люди просто молодці!

А ось ще одна історія порятунку цуценят, тільки вже в Азії:

zakarpatpost.net