Прізвище закарпатського чиновника, якого затримали на хабарі не називають, але в ОДА прокоментували ситуацію

Учора, співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України в закарпатській ОДА. Затримали одного із високопосадовців на хабарі у 400 доларів, які він намагаюся отримати від закарпатця за сприяння, з використанням службового становища, у вирішенні питання щодо переоформленні права власності на транспортний засіб, який належить інваліду.

Нині ж зранку ОДА оприлюднила заяву, в якій не називає прізвище посадовця, але наголошується, що він повинен відповісти за законом.

Друкуємо текст без змін:

“Заява облдержадміністрації з приводу затримання на хабарі начальника управління департаменту соціального захисту

Вимагання й отримання хабарів працівниками облдержадміністрації неприпустиме, такі дії підривають статус державного службовця й підпадають під статті Кримінального кодексу України. Факт документування злочинної діяльності начальника управління департаменту соціального захисту населення має бути розслідуваним у найкоротші терміни об’єктивно й неупереджено, а за результатами розслідування суд прийме відповідне рішення.

Обласна адміністрація не вигороджуватиме своїх працівників від кримінальної відповідальності, які би посади вони не займали. Якщо посадовець насмілюється брати хабарі, він має бути готовим відповісти за це по всій строгості закону”, – йдеться в повідомленні.

Цікаво, хто ж цей нахаба, прізвище якого так ретельно приховують.

zakarpatpost.net