Сьогодні у закарпатців свято – відзначається День сім’ї. А як бути тим, у кого родини немає?

Допомогти може газета “Закарпатські огололошення”.

За 18 років існування «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» поєднав долі вже десятків тисяч наших земляків.

Отже, спробуємо проаналізувати як же знайомляться мешканці нашого краю.

Цікаво, що вік чоловіків, які бажають познайомитись у середньому 40 років. Але є оголошення і від 24-річних, і від тих, кому 30, 35, 38, 42, 45 років, але є й старші, 51, 55, 59, 60, навіть 72 роки. Загалом бажають знайти супутницю досить молоді представники сильної статі.

Вік жінок старий – у середньому 50 років. Але також шукають партнера 42-річні, 55-річні, 60-річні, і навіть 70-річні. Майже всі вони або розлучені або вдови. Взагалі неодружених раніше жінок, які шукають чоловіка, дуже мало.  У більшості є діти, часто – вже дорослі. Багато хто готовий поділитись теплом і із чужими дітьми, якщо вони в чоловіка є від попереднього шлюбу. Також дуже часто в оголошеннях представниці прекрасної половини акцентують на своєму стані здоров’я, наголошуючи, що вони здорові та повні сил.

За інформацією газети «Закарпатські оголошення», найчастіше причиною для знайомства закарпатці вказують створення сім’ї,  лише зрідка і то переважно серед літніх людей  їх цікавить дружба, спільні прогулянки, задушевні розмови. Найбільше прагнуть  відшукати партнера самотні краяни, які ще ніколи не мали родини,  на другому місці – розлучені, на третьому – вдови і вдівці.

zakarpatpost.net