Москаль: «Я в зелений колір не перефарбовувався, подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, спалю»

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль одним з перших заявив, що залишає свою посаду після обрання президентом Володимира Зеленського. Він написав відповідну заяву і, не чекаючи на рішення ще діючого Президента Петра Порошенка та урядовців, пішов у довготривалу відпуску.

– За останній час я майже не ходив у відпустку і маю більше 100 днів невикористаної відпустки, тому я скористався своїм законним правом на відпочинок. Відпустка десь закінчується аж в серпні, – повідомив Геннадій Москаль, пише Репортер.

Пан Москаль наголосив, що не має наміру підтримувати новообраного президента.

– Крім порожнечі, я нічого не бачу. Я думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їх проблеми. Я в зелений колір не перефарбовувався, не перефарбовуюсь і не буду перефарбовуватися. Я подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, я спалю, – додав голова Закарпатської ОДА.

Варто нагадати, що передвиборчою кампанію Петра Порошенка на Закарпатті керував особисто Геннадій Москаль. Майже 80 відсотків жителів регіону віддали свої голоси не за діючого президента, а за його конкурента Володимира Зеленського. Сам Москаль цей результат пояснив двома словами – «масовий психоз».

zakarpatpost.net