Поки названі імена п’ятьох членів.

Співак Святослав Вакарчук представив у четвер,16 травня у Києві свою політичну партію «Голос», з якою він піде на парламентські вибори, інформує Ukr.Media.

Офіційна презентація політичної партії відбулася 16 травня о 11:00 на оглядовому майданчику біля Музею історії України в Києві. Остаточне формування ідеології партії та її складу попередньо має бути 25 травня на першому партійному з’їзді.

Партійний список партія сформує в результаті відкритого обговорювання на з’їзді. На даному етапі в команду «Голоси» увійшли наступні особи:

    • Юлія Клименко, екс-заступник міністра економіки;
    • Ярослав Юрчишин, громадський активіст і екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна;
    • Юрій Соколов, доктор медичних наук і фахівець у галузі кардіохірургії;
    • Андрій Шараскін, актор, режисер і командир роти, яка захищала Донецький аеропорт;
  • Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтерка, в. о. голови Одеської ОДА у 2016-2017 роках.

“Ми створюємо партію справжніх змін. Сьогодні в Україні зазвучить новий голос — мій, наш, ваш. З вашою допомогою я поведу партію “Голос” на парламентські вибори. Верховна Рада перетворилася на болото, яке засмоктує наше майбутнє. Нам огидно дивитися, як олігархи приватизували Раду. Але це не лише огидно, але й небезпечно під час війни з Росією. Внутрішній ворог повинен бути знищений. Саме тому партія “Голос” йде сьогодні на вибори”, — сказав Вакарчук.

Новоспечений політик додав, що його партія буде займати справедливу, але принципову позицію у взаємодії з президентом. “Якщо президент буде пропонувати зміни, ми будемо виступати за ще більші. Якщо він зрадить виборців, ми змусимо його відповідати. Ми йдемо знищити стару політику і створити нову, яка принесе нам справжні зміни”, — підкреслив Вакарчук.

Засновники «Голосу» називають пріоритетами партії «зміну правил гри в українській політиці і відокремлення грошей від політики». Вакарчук запевнив, що партія «не буде брати ні копійки у олігархів, а фінансувати її буде прозорий бізнес і прості українці».

Зараз партія знаходиться в процесі реєстрації, відзначили в «Голосі».

zakarpatpost.net