Чи справді Берегівська мерія готує проект із незаконної приватизації землі з термальними басейнами

Про це у соцмережі повідомляє Віталій Грегор.

Текст друкуємо без змін.

“В Берегові мер разом із людиною Гройсмана вирішив приХватизувати 8,5 гектарів дорогої землі з цілющими термальними басейнами, відомими на всю Україну, – йдеться у повідомленні. –

Дана земля колись за радянських часів надавалась учбово-спортивній базі “Закарпаття” для надання оздоровчо-реабілітаційних послуг населенню. А фактично вже понад 20 років нею безоплатно користуються різні комерційні структури, стягуючи кошти із сотень відвідувачів в день і при цьому не сплачуючи ні копійки до міського бюджету за її оренду.

Закарпатські атовці закликають депутатський корпус Берегівської міськради надати оцінку діям мера Золтана Бабяка, який лобіює інтереси не громади, а приватної структури та власного збагачення”.

Утім у коментарях до допису депутатка Ольга Бідзіля спростовує інформацію.

Ольга Бізіля: ” Шановне товариство . Як депутат міської ради, член земельної комісії , повідомляю Вас , дана інформація не відповідає дійсності , оскільки дане питання навіть не включено в порядок денний сесії міської ради . А оприлюднено на сайті міської ради проект рішення на розгляд заяви від 10.07.2018 року”, – пише вона.

На що дописувач їй відповідає:

Vitaliy McGregor:Ольга, прочитайте всю статтю, а не заголовок! Повторю з поваги до Вас – Питання стоїть не лише до проекту, а щодо дій міського голови Берегова Babják Zoltán. Оскільки йому рада допучила в 2015 році звернутись в суд із позовною заявою щоб повернути землю громаді. А він одноособово, без погодження ради, відкликав потім позов із суду. Тепер ще й лобіює передати остаточно цю землю цій же організації. Тобто він діє не в інтересах громади, а приватної структури, що містить ознаки злочину за ст.364 КК України”.

Тож що відбувається в Берегові насправді і що буде з Басейном?

zakarpatpost.net