Не на стадіоні? Стало відомо, де проходитиме інавгурація Зеленського

Після урочистої церемонії інавгурації 20 травня Володимир Зеленський відправиться до свого офісу на вулиці Банковій у Києві та одразу візьметься до роботи.

Плани нового президента на перший робочий день в ефірі ObozTV розкрив Дмитро Разумков, радник Зеленського і ключовий спікер його штабу.

“Природно, буде офіційна процедура вступу на посаду президента і складення присяги в стінах парламенту. Потім будуть деякі заходи в Маріїнському палаці, зокрема зустріч із міжнародними делегаціями та зарубіжними гостями”, – розповів Разумков.

“А далі президент відправиться на своє робоче місце і візьметься за виконання своїх функціональних обов’язків”, – зазначив він.

На уточнююче запитання, чи відправиться Зеленський після інавгурації одразу на Банкову, Разумков відповів: “Я думаю, що так. Нічого час гаяти”.

“Чим він буде займатися конкретно в будівлі на Банковій, мені поки важко спрогнозувати. Думаю, що роботи накопичилося удосталь”, – додав консультант президента.

Він не захотів розкривати інформацію про можливі “фішечки” інавгурації, запропонувавши переадресувати це питання режисерам церемонії, а ще краще – дізнатися про них безпосередньо 20 травня.

Що стосується призначення голови Адміністрації президента, то, за словами Разумкова, новий президент оголосить про свої рішення найближчим часом: можливо, у понеділок або вівторок.