Гороскоп на тиждень. 20 – 26 травня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 20 по 26 травня – спадаючий місяць. Довіртеся долі. Що б не відбувалося зараз, не перешкоджайте цьому. Хтось зверху вже вирішив, як вам буде краще.

На цьому тижні доведеться багато працювати, часу для відпочинку буде дуже мало. У той же час варто подбати про своє здоров’я, зайнятися очищаючими процедурами, фітнесом, йогою. Сподіватися на великі фінансові потоки не варто, скоріше на вас чекають витрати. Утім без грошей ви також не залишитесь.

 ОВЕН

Домашні справи і все, пов’язане з будинком, зараз вийде на перший план. Уважніше стежте за власним здоров’ям. Можливе як загострення хронічних захворювань, так і поява нових. Не навантажуйте себе занадто сильно. Після роботи прогуляйтеся, подиште свіжим повітрям, зробіть зарядку. Вихідні постарайтеся провести не на дивані, а десь на природі. Компанію може скласти близька людина, або вірні друзі.

ТЕЛЕЦЬ

Не метушіться даремно! Будьте уважні: великий ризик того, що вас підведе хтось із близьких. Розслабтеся і прийміть це спокійно. Кращий відпочинок зараз – пасивний. Полежіть собі  на дивані з книжкою – це відмінний спосіб відновлення сил для вас. Підійде також приємна медитативна музика. Можете сходити в сауну або басейн. Корисно якомога більше бувати десь подалі від міської метушні.

БЛИЗНЮКИ

Напружений час чекає вас на роботі. Завдань буде багато, а ось часу для їх виконання – не дуже. Попросіть домочадців самим зайнятися справами по дому. Зараз ймовірне знайомство з людиною, яка може влаштувати вам неприємний сюрприз в майбутньому. Будьте напоготові. Загалом тиждень на час чекає досить романтичний. Буде багато цікавих і дуже приємних для вас моментів, на які ви зовсім не чекали.

РАК

Якщо ви хочете змінити щось у своєму житті, поки відкладіть зміни. В даний період, навпаки, краще залягти на дно. Великі шанси зустріти кохану людину, особливо 20 або 21 числа. Будьте в ці дні чарівні, щоб на вас відразу звернули увагу. Новий роман може бути стрімким і дуже пристрасним, почуття можуть розгоратися з нечуваною силою. Навіть якщо у вас є вже партнер, ймовірно, що нова людина все одно докорінно змінить ваше життя

ЛЕВ

Всі важливі зустрічі в цей період плануйте на ранкові години. Вони будуть найбільш продуктивними. Вечорами, навпаки, відпочивайте. Деяких Львів чекає розчарування, пов’язане з другою половинкою. Не поспішайте з висновками: обов’язково дайте собі час подумати. Якщо хочете розірвати стосунки, просто відтермінуйте важливу розмову. Не конфліктуйте, це вам не піде на користь.

ДІВА

Постарайтеся не витрачати час і енергію даремно. Якщо від якихось справ можна відмовитися, зробіть це. Можливі поїздки, які ви раніше не планували. Доведеться переглянути свій розклад. У вихідні влаштуйте романтичний сюрприз для коханої людини, вона це високо оцінить. Найкраще підійде спільний похід кудись разом. Пам’ятайте, що емоції – це те, що пам’ятається найдовше. Якщо хочете стрибнути з парашутом – саме зараз час.

ТЕРЕЗИ

Зараз у вас все буде виходити дуже добре. При цьому не знадобиться докладати суттєвих зусиль. Будь-які завдання на роботі ви виконуватимете блискавично. Звісно, що за це на вас чекає фінансова винагорода. Так що з грошима все буде гаразд. Як можна частіше зустрічайтеся з друзями, трохи більше, ніж зазвичай, приділіть часу собі. З начальством зараз краще не сперечатися: вам же дорожче буде. Коханій людині влаштуйте поїдку кудись на природу, цей час ви проведете цікаво і незабутньо.

СКОРПІОН

Удача зараз буде не на вашому боці. Але, якщо ви не станете впадати у відчай, незабаром ситуація стабілізується. З 23 по 24 травня чекайте фінансових надходжень, які ви вже не сподівалися отримати. Частину з них потратьте на себе, щоб підняти настрій. Найкраще сходити в спортзал. Фізичні навантаження роблять вас ще більш витривалими . Також дуже добре піти в гори, адже на природі ви наче у своїй стихій. Це вас і надихає, і підбадьорює, і додає сил.

СТРІЛЕЦЬ

Прийшов час попрацювати над помилками. Визнайте свої прогалини, якщо вони є, і не соромтеся просити про допомогу знаючих людей. Діти можуть здивувати своїми вчинками або міркуваннями. Перш ніж приймати будь-яке рішення, пов’язане з молодшим поколінням, подумайте. Знайдіть нас на себе та на своє хобі. Гроші у вас є, не бійтеся їх витрачати, особливо якщо хочете щось купити собі.

КОЗЕРІГ

Прекрасний час для будь-яких переговорів і примирень. Навіть люди, які тримають на вас сильну образу, тепер вас можуть вибачити, якщо правильно попросити про це.  Можливе повернення в минуле, до людини, з якою ви розірвали стосунки. Таке примирення піде на користь вам обом. Не розкидайтеся грошима: витрачайте помірно, з розумом. Якщо будуть вигідні пропозиції, спочатку порадьтеся з близькими людьми.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся не робити зайвих рухів тіла зараз. Навчіться делегувати! Можуть підвести друзі: будьте готові до несподіваних сюрпризів. Погода зараз підступна, є ризик застудитися. Якщо поїдете за місто, постарайтеся всі деталі відпочинку продумати заздалегідь.
Утім сидіти на місці – це не для вас. Тому, будьте певні. На вас чекає багато цікавих і приємних несподіванок, відкриттів та незабутнього проведення часу. Більше часу приділяйте коханій людині. Партнер має знати про вашу любов.

РИБИ

Важливі справи, які ви відкладали на потім, краще завершити зараз. Зате з чистою душею будете відпочивати у вихідні! На цьому тижні вас чекають зустрічі з друзями. Ніяких дієт і обмежень. І все ж невелика фізичне навантаження бажане. Дозвольте собі у вихідні полежати на ліжку з книжкою в руках, розслабтеся і присвятіть час тільки собі. Ви на це давно заслуговуєте!

zakarpatpost.net