Чи існує мода на квіти і що замовляють закарпатці на весілля

Весільний бізнес – справа  дуже цікава, вигідна і завжди актуальна, адже закарпатці – переважно люди традицій, а тому вступають у законний шлюб і одружуються. При цьому кожна пара хоче, аби день весілля був особливим, кращим, ніж у інших.  Але ті, хто причетний до сфери організації та проведення свят,  добре знають, скільки треба попрацювати, аби молодята і гості залишилися задоволеними, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з декоратором і флористом Ангеліною Химич про весільну індустрію,  підготовку і оформлення залів та фотозон для святкування днів народжень чи будь-яких урочистостей,  моду на декорування та тематичні свята.

Що в основному замовляють закарпатці? Які в наших земляків смаки?

– Я працюю з різними бюджетами і з різними клієнтами. Деколи мені пишуть смс: «Добрий день. Скільки коштує задекорувати весілля?» Яку я можу дати відповідь, якщо в мене є наречена, яка все весілля хоче оформити за 5 тисяч гривень, і є така, яка може собі дозволити замовити лише одну композицію з квітів на стіл за 10 тисяч. Тому наречені надсилають мені фотографії, що я могла вивчити їхні смаки, а далі для кожної пари малюємо індивідуально ескіз. Оскільки за освітою я викладач декоративно-прикладного мистецтва, це для мене не проблема. Щодо смаків, то комусь подобається дизайн  із дерев’яними елементами, із глянцевими металевими поверхнями та багато інших –  відповідно всім можна щось підібрати за смаком та гаманцем. Асортимент тканин у нас дуже великий – за 12 років, що працюю у цій сфері, всього накопичилося вдосталь. Найдорожче у нашій роботі – квіти. Тож завжди питаю молодят, яку суму вони можуть виділити для цього. Квіти використовую лише живі, переважно замовляю голландські, бо їх є більший асортимент і вони стійкіші, ніж наші. Важливо, що зараз у будь-яку пору року можна дістати будь-які квіти.

zakarpatpost.net