Чим більше сумка – тим більше проблем жінка носить з собою. Ось, що можуть “розповісти” про жінку улюблені аксесуари

Речі про нас можуть “розповісти” багато хорошого і поганого. Придивляйтеся до речей уважніше і ви багато дізнаєтеся про їх господарів. Пише Газета.Ua

Сережки і правила хорошого тону

Сережки подовженої форми завжди вважалися вечірньою прикрасою. І якщо жінка з’явиться в таких сережках на роботу, керівник може вирішити, що вона налаштована на флiрт, а не на справу. Дрес-код серйозних фірм не допускає сережок довше двох сантиметрів. Та й жінка з гарним смаком не дозволить собі надягати на роботу аксесуари для вечірнього тyалету. А взагалі, жінка, яка носить сережки або кліпси, говорить цим: “Я тямуща і мисляча особа, яка ставиться до життя обачно і не приймає поспішних рішень”.

Дамська сумочка

Жіноча сумка дуже балакуча і може розповісти про господарку куди більше, ніж тій хотілося б.

Чим більше сумка – тим більше проблем жінка носить з собою. Надто стурбовані жінки кожен день ходять з сумками завбільшки з валізу – їм просто необхідно носити з собою мало не половину свого майна. А чим менше у дами проблем, тим менше і сумочка. В ідеалі це мініатюрний клатч, де вистачить місця лише для кредитки і губної помади. Така жінка думає тільки про себе і про радощі життя – до чого їй обтяжувати себе баластом проблем?

Серед жінок зустрічаються маніакальні колекціонерки сумок. У цієї пристрасті є цікаве пояснення. Сумка, на думку псuхологів, символізує стaтеві оргaни жінки, і чим більше у жінки сумок, тим більше вона стурбована своєю сeксyальністю, наявністю або відсутністю задоволення. Найактуальніше питання в її житті – як наповнити цю “сумку”.

Колір одягу

Білий колір символізує початок і невинність – про це свідчить і традиція білого вінчального плаття. Вибираючи цей колір для свого гардероба, жінка несвідомо заявляє, що готова до нового етапу свого життя, вона хоче почати з білого “чистого аркуша”. Білий з чорним – дуже контрастне поєднання. Жінка, яка вважає за краще графічні чорно-білі візерунки, мріє виділитися.

Якщо малюнки великі і добре помітні – жінка готова працювати з повною самовіддачею тільки тоді, коли її бачать і можуть оцінити інші. При цьому нарочито геометричні візерунки, наприклад велика клітинка, видають людину, якій важко на чомусь сконцентрувати увагу і яка часто не виконує обіцяного. А чорно-білі смуги вибирає жінка, яка легко ставиться до життя і не боїться змін. Зате дрібні геометричні візерунки зазвичай обирають відповідальні і надійні люди, які звертають увагу на деталі, відрізняються логічним мисленням і на яких в усьому можна покластися.

Сонячні окуляри

Дами, які майже ніколи не знімають з очей темні окуляри, постійно за всім спостерігають, щоб зібрати якомога більше інформації, яку потім можна використовувати собі на благо. А розмір і форма сонячних окулярів не мають значення. Якщо жінка піднімає сонячні окуляри вгору, на волосся, і носить їх як корону на голові, вона хоче бути значимою і виглядати як королева. А ось виробники дорогих брендів просто не виносять окуляри на голові- вона псує дужки окулярів. І взагалі, носити окуляри на волоссі, вважається проявом несмаку.

До речі, те саме можна сказати про капелюхи – жінки намагаються ними підкреслити свою перевагу. А якщо дама маленького росту, капелюх зробить її вище і додасть впевненості в собі.

Косметика

Фахівці з макіяжу, роблячи професійний make-up, зазвичай пропонують жінці вибрати, що акцентувати – очі або губи. Для тих, хто хоче виділити очі, важливо розкрити свою внутрішню красу, емоційність, душу. А ось роблячи акцент на губах, жінка хоче підкреслити свою сeксyальність.

Більш того, яскраво-червоною помадою вона мимоволі видає свій стрaх, що їй не вдасться викликати прuстрaсть бажаного чоловіка. Прикрашати себе – завжди було свідченням жіночності. Якщо жінка не прикрашає себе і не користується макіяжем, скоріше за все, вона стрaждає від внутрішнього дискомфорту, дeпресії, низької самооцінки. Але як говорила Коко Шанель, “в турботах про свою красу почни із сeрця і душі, інакше жодна косметика не допоможе”.

Що означають кільця

Кожен палець руки має своє значення. Обручку завжди носять на безіменному. Мізинець символізує прагнення до вільнодумства і лівих пригод. Кільце на жіночому мізинці – ознака вираженої сeксуaльності, але жінка ще не зрозуміла, чого хоче і з ким саме. А кільце на мізинці заміжньої жінки означає, що дама не проти отримати задоволення і новий досвід без участі чоловіка.

Середній палець самодостатній, він довше за інші і знаходиться посередині. Жінка з кільцем на ньому впевнена в собі і знає, чого хоче добитися в житті. До речі, якщо ви хочете спробувати щось нове, але боїтеся ризикувати, надіньте кільце на середній палець – може, тоді це буде легше зробити.

Символіка прикрас

Мотиви природи, плоди, листя і квіти вибирають романтичні і пасивні мрійниці. Геометричні форми з гострими кутами означають, що господиня цих прикрас стрaждає від внутрішньої дисгармонії.

Прикраси круглої або овальної форми, наприклад, шпилька або брошка, вказують на миролюбний характер, вміння ухилятися від кoнфліктів, здатність спілкуватися без проблем, відкритість, доброзичливість, прагнення піклуватися про інших.

А ось якщо на дамі округло-сферичні, а не пласкі прикраси, наприклад, кулон, – вона схильна до егоїзму.

Кільцем на вказівному пальці жінка підкреслює свій авторитет. Можна спробувати цей прийом, якщо хочеться, щоб колеги поважали вашу точку зору. Оскільки великий палець важливий, коли потрібно щось схопити, кільце на ньому символізує прагнення щось утримати і не втратити. Якщо у жінки багато маленьких кілець на усіх пальцях, вона себе вважає маленькою дівчинкою, яка хоче все життя провести в пасиві, сховавшись за широкою спиною чоловіка-батька. А ось величезне кільце або кільце з великим каменем говорить про істероїдну натуру зі схильністю до зовнішніх ефектів.

Рожевий в гардеробі дорослої жінки вважається ознакою дитячості та інфaнтилізму. Дама в рожевому пасивна, романтична і підсвідомо бажає бачити поруч із собою чоловіка-батька, який поводився б з нею як з маленькою дівчинкою.

Жовтий колір – колір спілкування, його носять люди, відкриті для контактів. Жовтому кольору в одязі віддають перевагу творчі жінки з багатою фантазією і розвиненою інтуїцією. Відомо, що якщо в конференц-залі фірми буде домінувати жовтий колір, переговори пройдуть успішніше, і результат буде краще.

Вибираючи помаранчевий, жінка повідомляє всьому світу: “У мене все гаразд! Я повна сил і рішучості!” Зелений каже про ознаки егоїзму. Любительки цього кольору більше зайняті собою і своїми проблемами, і менше думають про інших людей. Класичний синій вибирають люди, які готові нести соціальну відповідальність. Вони демонструють мудрість, життєвий досвід та надійність.

zakarpatpost.net