Які професії зараз найбільш затребувані на Закарпатті. Огляд вакансій

Зараз знайти роботу на Закарпатті можна, навіть не виїжджаючи за кордон. Пропозицій від роботодавців багато. Звичайно, попитом користуються не всі спеціальності, найбільше шукають фахівців робітничих професій.

За даними закарпатської газети «Робота та навчання», у  найбільше вакансій є для швачок, також  пропонують роботу для  електриків, заготівельників, операторів виробництва, продавців, будівельників, кухарів, офіціантів, адміністраторів готелів та туристичних комплексів.

Крім того, є вакансії для тих, хто бажає зайнятися  веденням домашнього господарства та догляду за будинком, а також нянь, людей, які можуть доглянути за старенькими.

Як розповіли у закарпатській газеті «Робота та навчання», пропонують роботу і для студентів.

Шукають ужгородські підприємці і підсобних робітників, комплектувальників, продавців у газетні кіоски, комірників, вантажників, кредитних експертів, операторів комп’ютерного набору.

Є вакансії також перукарів та масажистів.

Легко можуть знайти роботу і ті, хто бажає працювати автомийником, експедитором, торговим агентом, шиномонтажником.

У той же час шукають роботу інженери, викладачі, репетитори з іноземних мов, водії, прибиральниці, будівельники, майстри з ремонту квартир та ті, хто займається прибиранням житла, повідомили zakarpatpost.net у закарпатській газеті «Робота та навчання».

zakarpatpost.net