Як закарпатцям вирахувати ідеального партнера і дату весілля

Для закарпатців родина – поняття святе. Тут у нас люблять кума, свата, брата… а от із чоловіками-дружинами часто розлучаються? Але про проблеми в сім’ях все одно говорять рідко. Чому руйнуються сім’ї? У чому причина? Як бути? Може потрібно проходити якісь тести на сумісність, замовляти астрологічні прогнози?

«Вирахувати ідеального партнера можна, як і визначити, чи можуть вжитися люди, які вирішили поєднати долі. Для цього потрібно скласти карту партнерів, тобто карта дівчини накладається на карту хлопця. Можна побачити, як підуть грошові справи, чи не виникнуть проблеми в родині, чи легко буде спілкуватися та багато іншого. Є певна шкала, за якою можна розрахувати психологічну, інтимну, духовну сумісність, з’ясувати, чи є в людей можливість духовного зростання, хто за ким буде йти, хто буде домінувати. Інколи обоє прагнуть до лідерства, тоді можуть виникнути труднощі. Астролог не має права казати, що цей партнер не підходить, тоді питає, чи готова людина щось у собі змінити, підштовхнути до того, щоб стати м’якішим, більш гнучким. Коли двоє слабких сходяться, так само», – ділиться думками астролог Надія Блонська.

Також, за словами знавця індійської ведичної науки з Ужгорода, закарпаткам потрібно вміти правильно підбирати день для весілля.

«При складанні натальних карт наречених можуть бути якісь не дуже позитивні моменти щодо подальшого спільного життя, але якщо вибрати сприятливий час для створення родини, стосунки можуть розвиватися більш гармонійно, тобто заручитись підтримкою благодійних планет А можна навпаки, вибрати собі день, який призведе до руйнування відносин. Наприклад, раніше весілля часто робили виключно в суботу. А це – день Сатурна, який у астрології є планетою страждань, розчарування, смутку, хворих і старих людей. Тож як можна у день печалі робити весілля? Тому і виходить, подружнє життя наперед приречене на рутину, без особливої радості і насолоди. Хоча однобоко, звичайно, таке судження приймати не можна, тому що ми отримуємо те, що заслужили. Я зараз усім своїм клієнткам раджу одружуватись у ті дні, які є сприятливими для хороших починань. Адже є сприятливі і несприятливі дні. А саме – одружуватися варто у п’ятницю, адже цей день пов’язаний із Венерою, що є символом кохання, відповідає за комфорт, любов, прибуток, матеріальний статок та розквіт у всіх сферах. Це жіночий день, а тому саме в п’ятницю добре планувати все, що стосується жіночої краси: процедури догляду за собою, відвідини перукаря, купівля нової білизни, парфумів, одягу, романтичні зустрічі, вечері у колі рідних і дорогих серцю людей, походи у театр та дівочі вечорниці. Також варто одружуватися в четвер, покровителем якого є Юпітер, що відповідає за духовний розвиток, мудрість, родинні традиції. Шлюб, укладений у цей день, несе в собі енергію добра, святості, відповідальності та чистоти. Або ж можна ставати на рушничок щастя у день Меркурія – середу. Цей день відповідає за інформацію, знання, легкість, гумор, дає змогу пристосовуватись до обставин. Така родина завжди буде вдосконалювати свої стосунки, любити подорожі та прогулянки, спілкування та розширювати свій світогляд у різних напрямках. Непоганим днем для починання усіх сімейних та жіночих справ є понеділок – день Місяця. Це нічне світило відповідає за такі якості, як жіночність, мрійливість, ніжність і здатність до співчуття, інтуїцію, гостинність, це показник Мами. А тому по понеділках дуже добре проявляти турботу, ввічливість, чуйність, відвідувати близьких».

Цікаво, що під вінець ідуть ужгородки як у шкільному, так і в пенсійному віці. Наймолодшою парою краян, які зареєстрували стосунки у минулому році, стали 16-річні мешканці міста (за рішенням суду), найстаршим же нареченим інколи буває і за 60, навіть за 70 років. Різниця у віці між подружжям теж часто «зашкалює» і на десятирічній, і навіть на двадцятирічній позначці. Звичайно, вік не головне, був би лад у родині.

І ще… чомусь наших дівчат все частіше приваблюють екзотичні наречені, зокрема, з Індії. Однак не проти вони одружуватися і з чехами, словаками, угорцями, білорусами, вірменами та громадянами Ізраїлю.

zakarpatpost.net