Жорстоко бив, хапав за груди і змушував дивитися порно: як батько знущався з дочки-школярки

В Україні все частіше використовують дітей для виробництва роликів для дорослих. Причому, нерідко власні батьки.

Останній випадок стався в місті Сміла Черкаської області. Там батько змушував зніматися для порно рідну дочку, а за спробу відмовитися – жорстко бив. У домашній “порностудії” брала участь і мама дівчинки. Детальніше – в матеріалі OBOZREVATEL.

Бив і змушував роздягатися

Ще 21 березня в поліцію звернулася 15-річна школярка зі скаргою на власного 38-річного батька. Вона розповіла слідчому, що влітку минулого року чоловік її побив, змусив повністю оголитися і почав знімати.

На 8 березня батько надіслав дівчинці фото в соцмережах, на якому вона зображена оголеною у відверто еротичній позі. Потім він почав надсилати зі свого мобільного телефону і фото її оголеною матері. А пізніше почав відкрито чіплятися до дочки, мацати її за груди і постійно змушував дивитися відверті відео.

Школярка не хотіла повертатися додому. Тому поліція відправила її в реабілітаційний центр, зараз ухвалюється рішення, де вона житиме. Також дівчинці призначена психолого-психіатрична експертиза.

Проти батька дівчинки відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх). Після проведення експертиз йому буде вручено підозру. Що стосується ролі мами в цій історії та її мотивів, то у кіберполіції поки не уточнюють цей момент.

“Поки триває слідство, всі ці моменти з’ясовуються. Але ми не можемо про це говорити, щоб не нашкодити слідству”, сказала OBOZREVATEL спікер кіберполіції Юлія Квітко.

Заробляють на власних дітях

Випадків, коли поліція накриває дитячі або сімейні порностудії, стає все більше. Наприклад, у липні минулого року в Бердичеві затримали молодого батька, який використовував свою 8-місячну доньку для зйомки порновідео і фото. Робив він це, коли дружини не було вдома. Дружина впізнала на відео свою доньку, а також чоловіка.

А в кінці минулого року суд взяв під арешт 45-річного батька з Київщини. З’ясувалося, що він ґвалтував двох своїх 14 і 15-річних дочок і знімав відео цих сцен. У зйомках брав участь і хрещений батько дівчаток. Потім відео продавали через DarkWeb іноземцям.

У Полтавській області судять батьків, які протягом 2,5 років знімали сексуальні сцени із власною дочкою. Цим бізнесом вони зайнялися, коли дівчинці було всього три рочки.

Батькам загрожує до 15 років позбавлення волі, а дівчинку відправили на соціально-психологічну реабілітацію.

Скільки заробляють

Дуже часто про те, що українських дітей знімають у порно, наші поліцейські дізнаються від своїх зарубіжних колег. Бо таку “продукцію” показують на закритих ресурсах, а розплачуються за неї криптовалютою. Коли іноземні спецслужби проводять операцію і розкривають мережу, то виявляють сліди з України. Тоді дані передають нашим правоохоронцям.

За словами керівника Лабораторії комп’ютерної криміналістики Cyberlab Сергія Прокопенка, вся продукція викладається на спеціалізованих анонімних сайтах. “Ті, хто ними користується, проходять складну реєстрацію та здійснюють попередню оплату”, пояснив OBOZREVATEL Прокопенко.

“Ця сфера оцінюється в мільярди доларів. Власники порнороликів отримують до 1000 доларів за кожен. Причому часто розрахунки відбуваються у криптовалюті. Звісно, безпосереднім учасникам зйомок вони платять менше. Стоять за цим іноземці, часто чеченці, кавказці”, — уточнив у бесіді з нами глава асоціації Troubleshooter Сергій Креймер.

Українці, які самі знімалися в подібних домашніх відео або використовували для цього власних дітей, зізнаються, що за один ролик їм платили по 1,5 тисячі гривень, а за 10-20 фото — тисячу гривень.

zakarpatpost.net